Baby’s Only lämpöpussi turvakaukaloon/ vaunuihin

Arvio 4.95 5:stä perustuen 37 asiakkaan arvotukseen.
(37 tuotearviota)

79,00 

Baby’s Only lämpöpussi on äitien suosikki, koska vauvaa ei tarvitse pukea ja riisua jatkuvasti päivän aikana. Vauva sujautetaan lämpöpussin sisään ja menoksi: kauppaan, kylään, koiraa ulkoiluttamaan -helppoa! Hinta sisältää postituksen.

Poista

Kuvaus

Baby’s Only lämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin

Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina ja pehmikkeenä vaunuissa/ rattaissa sekä autoon kiinnitettävässä turvakaukalossa. Vaunupussissa on aukot myös viispistevaljaille ja se sopii lähes kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Myös Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä turvakaukalossa toppavaatteiden sijaan, näin saat valjaat kiinni turvallisemmin lähelle vauvaa.

Vauvan makuupussissa on lämmin vuori, jonka vuoksi esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauva laitetaan turvakaukaloon sisävaatteissa, pipossa ja tarvittaessa käsiin voi laittaa lapaset. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule kauppareissun aikana tukala olo. Esimerkiksi merinovillaiset vaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.

Toisin kuin monissa muissa lämpöpusseissa, Baby’s Onlyn mallissa pussin etuosa on kokonaan irroitettavissa -vauvaa ei tarvitse herättää kotiin tultaessa, vaan hän voi rauhassa vielä nukkua ilman, että tulee kuuma. Pussin etuosaa voi myös käyttää peittona ja pohjaosaa pehmusteena turvakaukalossa ja vaunukopassa. Tämän lämpöpussimallin ja kevytlämpöpussin vetoketjut sopivat keskenään yhteen, eli jos omistat molemmat mallit, voit käyttää niitä myös ristiin.

Baby’s Only lämpöpussi on todellinen vauva-arjen helpottaja syksyllä, talvella ja keväällä!

Vauvan kaukaloon on saatavilla myös lämpöpussin kanssa yhteensopiva turvakaukalosetti (kuomu & päällinen) ja pieni koristetähti.

TAKUU! Noin joka toinen asiakkaamme on ostanut tämän tuotteen. Se on myös bloggaajien suosikki. Jos kuitenkin toteat kokeiltuasi, että lämpöpussi ei sovi teidän perheenne tarpeisiin, saat palauttaa lämpöpussisi meille 30 päivän testauksen jälkeen!

Käyttökokemuksia lämpöpussista voit lukea esimerkiksi näistä blogeista: Teljänneito , Karkkipurkki ja Strictly Style

Hinta sisältää postikulut.

Koko: pussin pituus 82 cm, tyypillisin käyttöikä on 0-8kk, parhaimmillaan yli 12 kk.

 

Joissakin turvakaukaloissa on erillinen ”vauvaosa” eli turvakaukalon pienentäjä. Monet äidit ovat irroittaneet tämän pienentäjän, sillä myös lämpöpussi tekee turvakaukalosta pesämäisen. Jos kaukalossasi on 5-pistevaljaat, eli myös sivusta vauvan lonkilta tulevat vyöt, ei lämpöpussin selässä olevia valmiita reikiä tarvitse käyttää kun asennat pussia. Lämpöpussin sivussa on lovet 5-pistevaljaille, eli vyöt tulevat sivukautta eteen ja siitä yhteen.

 

Pesuohje: hienopesu 30 astetta (monet asiakkaat ovat pesseet lämpöpussia myös 60 asteessa ilman mitään ongelmia)

Materiaalit: neulos: 50% puuvillaa, 50% akryyliä, sisäkangas 100% mikrokuitua ja täyte 100% polyesteriä. Sileän neuloksen materiaali: neulos 100% akryyliä, sisäkangas 100% mikrokuitua ja täyte 100% polyesteriä

 

 

Lämpöpussista saatua palautetta:

”Paras koskaan hankkimani vauvantarvike!” -Minna, 28v, 3 lasta

”Eniten arkeamme helpottanut ostos, nopeat lähdöt kotoa onnistuvat nyt todennäköisemmin 🙂
” -Teemu, 35v, 2 lasta.

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

Picture Credits: @miimahiltunen, @mk_maison, @_annasofia_ , @minishowblogi , @modernistikodikas , @emmidaily , @nuuura , @teljanneito ja @fortheloveofmoments

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Lisätiedot

Väri

1. Valkoinen, palmikkoneulos, 2. Helmenharmaa Classic, sileä neulos, 3. Vaaleanharmaa, palmikkoneulos, 4. Vaaleanharmaa, sileä neulos, 5. Taupe (beigenharmaa), sileä neulos

37 arviota tuotteelle Baby’s Only lämpöpussi turvakaukaloon/ vaunuihin

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Erika

  Kaunis ja hyvälaatuinen kaukalopussi

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Marisa

  Yksi parhaista hankinnoista meidän syysvauvalle! Helpottaa elämää hurjasti, kun ei tarvitse kauppareissuille pukea ulkovaatteita, vaan tytön voi laittaa sisävaatteissa pussiin ja kaukaloon – pipo ja tumput vain lisäksi. Nopeuttaa kotoalähtöjäkin huomattavasti! 🙂

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Riikkis

  Aivan ihana ja kaunis kaukalopussi, joka pääsee helmikuussa käyttöön esikoiselle.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Saara

  Ollut aina kaukalossa käytössä näillä kylmillä keleillä. On tosi lämmin ja kaunis pussi. Käytössä kangas pehmenee ihanaksi 🙂

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Salla-Maria

  Haluaisin vain vielä kiittää kovasti iki-ihanasta lämpöpussista. Lämpöpussi oli meillä erittäin kovassa käytössä koko talven, kaikilla automatkoilla turvakaukalossa ja usein vaunuissakin. Aivan loistava keksintö ja vieläpä todella kauniskin! Kovasti pussi keräsi myös ihailua ystäviltä, sukulaisilta, mutta myös tuntemattomilta ihmisiltä:) Meidän vauvalle riitti kovempia pakkasia lukuunottomatta aina kevyt vaatetus pussiin, niin lämmin pussi oli!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pia

  Ihana ja kaunis pussi! Ollut meillä käytössä koko talven ja tämän ansiosta pukemista inhoavan vauvan kanssa lähdöt eivät olisi voineet olla helpompia. Ehdottomasti hankkisin seuraavallekin!

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Henna

  Kaunis ja käytännöllinen lämpöpussi odottaa käyttäjäänsä syntyväksi syksyllä 🙂
  Kiitos nopeasta toimituksesta!

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Katri Purhonen

  Täydellisen ihana kaukalopussi odottaa käyttäjää saapuvaksi marraskuussa.
  Helpottaa varmasti paljon pukemisrumpaa kun pussukan alle ei tarvitse kauheita vaate kerrastoja lisäillä.
  Todella nopea toimitusaika ja täyden kympin palvelu!

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Johanna Suominen

  Aivan ihana, pehmoinen ja laadukkaan oloinen pussi! Ylellisin ostos, minkä vauvalleni olen tehnyt.

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jaana

  Kaunis lämpöpussi. Ihanan pehmeä sisäpuolelta. Todella hyvä ostos! Kiitos myös kauniista paketista!

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Roosa Haatainen

  Todella kaunis ja lämpimän oloinen pussi odottaa jouluista käyttäjäänsä. Toivottavasti on käytännössä niin hyvä mitä muut täällä ovatkin jo kehuneet. Verkkokaupalla hyvä ja yksilöllinen palvelu, mielelläni tekisin ostoksia uudelleenkin.

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pauliina

  Ihanan pehmeä ja lämmin lämpöpussi, joka pääsee käyttöön heti kun ilmat vähän viilenevät! <3 Supernopea toimitus ja aivan mielettömän ystävällinen palvelu, kiitos Martina!

 13. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Heidi

  Ihana pussi, lämmin ja kaunis! Toimitus tapahtui lisäksi super nopeasti. Ainoa miinus meidän oma turvakaukalo (Britax), johon on ehkä aavistuksen iso/paksu ainakin näin uutena, jolloin vauvan kasvaessa jännä nähdä miten mahtuu käyttämään.

 14. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Anu

  Super kaunis pussi ja todella kätevä sekä kaukalossa että rattaissa, ihanan pehmeä.
  Paras ostos!

 15. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Laura

  Lämpöpussi on jo helpottanut monta reissua ja niin söpö! Palvelu oli myös vimosen pälle! Tykkäsin etenkin, kun postipaketti oli tarkoin harkittu ja sisälsi pienen yllätyksen! Näin verkkokauppa-asiakasta pitäisikin palvella!

 16. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Liisa

  Todella mieleinen ostos! Vielä odotellaan pussille käyttäjää tulevaksi, mutta tulee varmasti käyttöön! Nopea toimitus. Olin todella tyytyväinen, täältä tulee tulevaisuudessa varmasti ostettua muutakin! Suosittelen<3

 17. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Niina

  Juuri sellainen kuin toivoin pussin olevan! Harmaa väri todella kaunis ja materiaali tuntuu laadukkaalta. Tilaukseni saapui todella nopeasti, tälle iso peukku👍🏻. Muutenkin oli mukava asioida (: Kiitos!

 18. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Karoliina

  Aivan loistava ostos. On helpottanut todella paljon lähtöjä kun tosiaan voi vaan heittää 😉 pikku-ukon kaukaloon ja menoks. Myös vaunuissa olen käyttänyt pussukkana ja toimii siinäkin. Kovasti odotan talvea ja kylmempiä kelejä niin pääsee kunnolla oikeuksiinsa pussukka.
  Kiitos todella paljon loistavasta tuotteesta ja myös nopeasta toimituksesta, varmasti tulen tilaamaan jatkossakin teiltä. 🙂

 19. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  kirsi.torngren

  Annan kaukalopussin ristiäislahjaksi ja se on kaunis ja kiva antaa, sillä tulee tarpeeseen. Uskon, että on käytännöllisen ja helpottaa arkea, kun pientä vauvaa on hankala laittaa isossa toppapuvussa istuimeen. Nyt pärjää kevyemmällä ulkopuvulla ja asusteilla 🙂

 20. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mira

  Paketti saapui tänään ja voi vitsit kuinka oli kauniisti laitettu paketti, kiitos! Sävy ja kuosi olivat juuri sitä mitä kuvat näyttävät, mutta vielä pehmeämpi kun kokeilee. Ja nopea toimituskin pelkkää plussaa 🙂 Keväällä pieni pääsee sitten kokeilemaan pussia, uskon että tulee olemaan kovassa käytössä! Kiitos myös hormonihuuruiselle mieluisasta yllätyksestä!

 21. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Salli

  Maailman kaunein lämpöpussi<3 Päivässä perillä, ei voi kuin suositella kaikinpuolin. Aivan ihana paketti ja nopea toimitus upealle tuotteelle! <3 Ehdottomasti viiden tähden arvoinen kauppa, tuote ja palvelu!! Tulen toistekin ostoksille 🙂

 22. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Laura

  Helpottaa lähtöä, alkuun vähän jäykkä, mutta varmaan pehmenee käytössä. Hyvä hankinta.

 23. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Katja Katajala

  Aivan mielettömän ihana kaukalopussi meni lahjaksi työkaverille. Superkauniisti paketoitu. Nouto onnistui nopsasti sisustusliike Dreamsistä.

 24. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Elina

  Lämmin kiitokseni todella kauniista lämpöpussista, tilasin tämän silläajatuksella, että helpottaisi vauvan kanssa autoilua. Ajan monta kertaa päivässä lapsia kouluun ja vauva kulkee mukanani joka kerta. Riisumista ja pukemista olisi koko ajan. Tämä on nyt parin vk käyttökokemuksella osoittautunut todella mahtavalle , lämpöiselle ja hyvin turvakaukaloon istuvalle tuotteelle! Superihana helmenharmaa katseita saava lämpöpussi jossa pikkuinen saa rauhassa lämmitellä ja nukkua tyytyväisenä. Olen tästä löydöstä super tyytyväinen. Helpottaa todella lähtöjä 100% !
  Tuote oli kauniisti lähetetty pienen yllätyksen kera, jäi todella mukava olo tästä tilauksesta.
  Vierailen varmasti uudelleen PikkuVaniljan sivuilla.

  Yst. Terv. Elina / Degerbystä , 4 lasta

 25. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Niina

  Ihan mielettömän ihana lämpöpussi. ❤️
  Ollut meillä nyt kohta kolme viikkoa käytössä, ja olemme tosi tyytyväisiä! Vauvan kanssa on ihanan helppoa lähteä liikkeelle, kun ei tarvitse jatkuvasti pukea ja riisua paksuja toppavaatteita. Ja lisäksi pussi on vielä supersuloinen ja pehmeä 😍
  Iso kiitos myös nopeasta toimituksesta ja todella ystävällisestä asiakaspalvelusta! Ehdottomasti tilaan toistekin, ja suosittelen Pikkuvaniljaa myös muille! ❤️

 26. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tina

  Suosittelen lämpimästi! Helpottaa äärettömän paljon lähtemistä, kun vauvan voi vain sujauttaa lämpöpussiin. Sopii muuten täydellisesti Mutsy Igo vaunukoppaankin kokonsa puolesta! Lämpöpussi oli ehdottomasti yksi parhaista hankinnoista vauvalle!
  Martina toimittaa paketit aina todella nopeasti!

 27. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Terhi

  Mitä ihanin kaukalopussi saapui todella nopeasti perille, kera todella kauniin paketoinnin.♥ Pussi vaikuttaa todella lämpimältä ja laadukkaalta. Nyt vain odotamme malttamattomina vauvan syntymää, jotta saamme kaukalopussin käyttöön. Ehdottomasti viisi tähteä! Ihania tuotteita ja ihana palvelu. ♥

 28. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiina

  Nopea toimitus a ihana yllätys oli toimituksen mukana tulleet suklaa! 🙂 Kaukalopussi vaikuttaa oikein toimivalta ja on todella kaunis ja laadukkaan tuntuinen.

 29. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Henna

  Aivan ihana ja niin käytännöllinen! Lämpöpussin ja turvakaukalon kuomun ja suojuksen kanssa saa tavallisesta turvakaukalosta luotua vauvalle ihanan pesän 💗

 30. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Emmi

  Todella käytännöllinen varuste etenkin syys- ja talvivauvalle, kun ei tarvitse pukea paksuja talvivaatteita kaukaloon, eikä vauvalle tule hiki esim kaupassa sisällä, kun vaan avaa vetoketjuja.

 31. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maarit Mamma

  Todella kaunis lämpöpussi ja tuote tuli nopeasti .
  Lämpöpussi käytössä päivittäin.

 32. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Iina

  Pussi pääsee meillä käyttöön vasta marraskuussa, mutta alustavasti vaikuttaa hyvältä. Tuote tuli nopeasti ja oli pakattu ihanasti

 33. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jossu

  Pussi on I H A N A! Suosittelen kyllä tätä jokaiselle joka vähänkään miettii kaukalopussin ostamista. Meillä on jo ollu päivittäisessä käytössä.

  Nopea ja sujuva toimitus. Plussaa ihanasta paketoinnista. 🙂

 34. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Karina

  Kaunis ja ihana lämpöpussi. Ehkä vähän jäykähkö Cybex Cloud Q turvakaukaloon. Pitää vauvan lämpimänä. Palvelu loistavaa.

 35. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Silvia

  Nice product plus the loveliest packaging with a small gift inside! Great communication and really fast shipping. Thank you Martina, you made my day:) Highly recommended

 36. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Johanna

  Ostin pussin vauvalahjaksi ja vastaanottaja oli todella tyytyväinen 😊

  Aikaisemminkin Pikku-Vaniljassa asioineena ei voi kuin kehua Martinaa. Kaikki sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

  Ja tosiaan, paketti on niin kauniisti ”laitettu” ☺️

 37. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanni

  Ehdottomasti yksi parhaista lastentarvikkeista mitä olen hankkinut. Matkustus helppoa, kun ei vauvaa tarvitse sulloa toppavaatteisiin. 🙂 Lisäksi lapsi on paremmin ja turvallisemmin vöissä, kun toppavaatteet eivät ole välissä!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Baby Milestone Blanket viltti vauvakuvaukseen  Viimeistään ensimmäisen vauvan synnyttyä jokaisessa perheessä aletaan räpsiä kasapäin valokuvia. Tämä yksinkertaisen tyylikäs valkoinen viltti sopii kauniisti vauvan valokuvaukseen -muodosta vauvan tai lapsen ikä puisella nuolella ja rinkulalla, jotka tulevat pakkauksen mukana. Nappaa vauvasta kuva joka kuukausi, niin näet vauvan kasvun ja kehittymisen. Tästä tallentuu ihanat muistot myös valokuva-albumiin tai vauvakirjan sivuille.  Voit kuvata vauvaa myös sellaisina päivinä, kun jotain uutta jännittävää on tapahtunut: esimerkiksi vauva hymyilemässä, istumassa tai konttaamassa ensimmäistä kertaa! 

  Baby Milestone Blanket vauvakuvausviltti

  Arvostelu tuotteesta: 4.67 / 5
  20,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Näillä lisätarvikkeilla teet vauvasi turvakaukalosta vielä vähän paremman! Baby's Onlyn suojaava kuomu ja vauvan turvakaukalon päällinen uudistavat turvakaukalon hetkessä ja tekevät kaukalosta suojaisan pienelle vauvalle.

  Baby’s Only turvakaukalon kuomu ja päällinen setti

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  94,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Baby Wallabyn klassisen tyylikäs vaaleanharmaa vaunuverho pitää nukkuvan vauvan suojassa tuulelta ja liian kirkkaalta valolta!  

  Baby Wallaby Vaunuverho, light grey

  38,00 
  Lisää ostoskoriin