Vaaleansävyiset vauvantarvikkeet netistä, nopeasti ja ilman toimituskuluja, kun tilauksen arvo on yli 30€!

PikkuVanilja on vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokauppa sinulle, joka etsit korkealuokkaisia, suloisia tuotteita vauvalle tai pienelle lapselle. Verkkokaupan vauvantarvikkeiden värimaailma on ajattoman tyylikäs: pehmeitä, luonnollisia sävyjä, jotka tuovat rauhaa ja valoisuutta lastenhuoneeseen. Väripaletissa on valkoista, harmaata ja beigeä sinulle, joka sisustat vaaleaa kotia ja vauvanhuonetta. Vauvantarvikkeetkin voivat olla sisustuksellisesti kauniita ja tyylikkäitä!

Äitien ja bloggaajien keskuudessa suosituin PikkuVanilja-tuote on Baby’s Onlyn lämpöpussi vauvalle. Se helpottaa pienen vauvan kanssa liikkumista ja ulkoilua ympäri vuoden. Vauva pysyy aina lämpimänä ja vältät näin turhat itkut ja pukemisrumban. Tätä tuotetta suosittelen lämpimästi!

Valikoimasta löydät paljon lahjaksi sopivia tuotteita. Minä yritän pakata lahjat aina niin, että päivänsankari saa ihania tarvikkeita, mutta myös lahjanantaja saa kiitosta ja juuri hänet muistetaan upeasta paketista! Kaunis paketointi ilahduttaa mieltä!

Ota hetki itsellesi, valitse kauneimmat tuotteet ostoskoriisi, jotta saat juuri ne, jotka ehdottomasti haluat ja vastaanota PikkuVanilja-pakettisi muutamassa päivässä!

 

 

 

Kutsun sinut mielelläni myös sisäpiiriin! Tilaa suosittu PikkuVaniljan uutiskirje tästä ja vietä kahvitauko Martinan kanssa muutaman kerran kuukaudessa.

Asiakkaan palaute uutiskirjeestä: ” Kiitos mahtavista ideoista ja vinkeistä! ”Miten valita lapselle hyvät ja sopivankokoiset kengät” -postaus on minulla tallessa ja luen sen läpi aina, kun ostan uusia kenkiä meidän tytöille! Postauksessa oli minulle yllättävää tietoa! ”

                                                                            Tilaa asiakkaiden keskuudessa suosittu PikkuVanilja -uutiskirje! PikkuVanilja on vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokauppa. Uutiskirjeestä saat paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten muotiin ja perhe-elämään!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna