Toimitusehdot

– Toimituskulut 6€ – Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksissa  –

– Kotimainen verkkokauppa – Nopea toimitus – 

Toimituskulut

Minä tarjoan postikulut yli 100€ tilauksissa!  Postikulut ovat siis 0€, kun tilaat vähintään 100 eurolla. Muissa tilauksissa postikulu on 6€ / lähetys. Voit myös valita tilauksellesi nopean pikatoimituksen, joka menee tilausjonon ohi (10€) tai toimituksen suoraan kotiovelle (12€).

Nouto: Kouvolassa noutopisteenä toimii Kulta- ja hopeapaja Korundi ( Keskikatu 10, 45100 Kouvola ), sieltä voit noutaa tilauksesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana! Saat erillisen viestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Ilmoitathan, jos tilauksesi on kiireellinen.

Palautus: Voit vaihtaa ja palauttaa tilauksesi tuotteita 14 päivän kuluessa pakettisi noudosta. Palauttaminen ja tuotteen vaihtaminen on sinulle maksutonta. Kotiinkuljetuksella tai pikatilauksena tilatuille paketeille palautus on maksullinen, 10€).

Huom! Mikäli tilauksesi toimitus oli alunperin maksuton, mutta palautat osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituskulurajan, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen toimituskulut (6€).

Noutamatta jätetyistä tilauksista peritään käsittely- ja toimituskulut 19 €/ tilaus.

Jos olet palauttanut tuotteita yli 3 kertaa, palautus on maksullinen 10€.

Toimitus onnistuu myös kaikkiin EU-maihin, toimituskulu on kiinteä 20€.

Jos lahjan osto jää viimetippaan, PikkuVaniljan eLahjakortti pelastaa! Saat lahjakorttisi ladattua heti ostoksen tehtyäsi, joten tämän lahjan ehtii ostaa vaikka hetki ennen juhliin lähtöä!

Toimitusaika 

1-2 päivää. Yritän toimittaa kaikki tilaukset supernopeasti!

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin heti tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitan tästä välittömästi.

Nimikoitujen tuotteiden (pehmopuput ja pyyhkeet) toimitusaika on noin 4-9 päivää, ilmoitathan erikseen, jos tilauksellasi on kiire!

Jos lahjan osto jää viimetippaan, PikkuVaniljan eLahjakortti pelastaa! Saat lahjakorttisi ladattua heti ostoksen tehtyäsi, joten tämän lahjan ehtii ostaa vaikka hetki ennen juhliin lähtöä!

Lahjakortin käyttö

Jos olet saanut lahjaksi PikkuVanilja-lahjakortin, voit käyttää kortin siihen tarkoitetussa kentässä joko tuotteet ostoskoriin valittuasi tai kassasivulla. Lahjakortti tulee käyttää kerralla, eli lahjakortin koodi on voimassa yhden kerran. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Jos sinulla on kysyttävää lahjakortin käytöstä, laita minulle sähköpostia osoitteeseen martina@pikkuvanilja.fi.

Maksutavat

Paytrail -maksunvälityspalvelu välittää maksusi PikkuVaniljalle. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät maksutavat, pankkipainikkeet ja luottokortit. Paytrail -palvelun maksuehdot löydät täältä.

Toimitustavat

PikkuVanilja käyttää lähetysten toimittamiseen Postia. Voit valita toimituksen lähimpään Postiin tai SmartPostina haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Tuotteet lähetetään viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostitse ja tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Jos haluat tilata paketin suoraan lahjansaajalle, täytä toimitustietoihin hänen osoitteensa ja puhelinnumeronsa, jotta saapuneen PikkuVanilja-paketin noutoilmoitus menee suoraan lahjan vastaanottajalle.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja muihin EU-maihin. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Tuotteen palautus

Voit vaihtaa ja palauttaa tilauksesi tuotteita 14 päivän kuluessa pakettisi noudosta. Palauttaminen ja tuotteen vaihtaminen on sinulle maksutonta. (Kotiinkuljetuksella tai pikatilauksena tilatuille paketeille palautus on maksullinen, 10€).

Huom! Mikäli tilauksesi toimitus oli alunperin maksuton, mutta palautat osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituskulurajan, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen toimituskulut (6€).

Jos olet saanut tilauksesi mukana lahjoja kiitoksena suuresta tilauksestasi ja palautat tuotteita, sujautathan myös lahjat palautuspakettiin.

Noutamatta jätetyistä tilauksista peritään käsittely- ja toimituskulut 19 €/ tilaus.

Jos olet palauttanut tuotteita yli 3 kertaa, palautuksen hinta on 10€.

Ulkoimailta takaisin lähetettävissä tilauksissa palautuskulu on kiinteä 10€.

Mittatilauksena valmistetuilla ja nimikoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeusaika on 14 päivää tuotteen noudosta, joululahjoja voi tarvittaessa vaihtaa pidennetysti aina seuraavan vuoden tammikuun loppuun saakka.

Maksun palautukset tehdään aina tilatessasi käyttämällesi maksutavalle.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta: martina@pikkuvanilja.fi. PikkuVanilja ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. PikkuVanilja ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta martina@pikkuvanilja.fi
– Tekstiviestillä tai puhelimitse numerosta 050-3759086 (Martina)

Jos en pääse puhelimeen, jätäthän minulle tekstiviestin ja palaan sinulle pian!