– Ilmainen lähetys yli 30€ tilauksissa & ilmainen palautus – Kotimainen verkkokauppa-

– Nopea toimitus – 

Toimituskulut

Minä tarjoan postikulut yli 30€ tilauksissa!  Postikulut ovat siis 0€, kun tilaat yli 30 eurolla. Muissa tilauksissa postikulu on 4€ / lähetys. Voit myös valita tilauksellesi nopean pikatoimituksen (8€) tai toimituksen suoraan kotiovelle (10€).

Suosittelen toki tilaamaan kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla, koska on ympäristölle parempi valinta kuljettaa perille yksi paketti, kuin monta pientä erikseen. Samasta syystä kannattaa tilata oma tuotteesi suoraan siinä värissä, josta pidät eniten sen sijaan, että tilaisit monta ja palauttaisit osan -pakettien ajeluttaminen edestakaisin ei ole ekologinen valinta. Nämä ovat pieniä, mutta tärkeitä asioita, joita voimme ympäristön eteen yhdessä tehdä!

Tuotteen palautus ja vaihto on sinulle ilmaista. Jos olet valinnut paketillesi pikatoimituksen tai kotitoimituksen, niiden toimituskuluja ei palauteta. Jos olet palauttanut tuotteita yli 3 kertaa, palautus on maksullinen 10€.

Toimitus onnistuu myös kaikkiin EU-maihin, toimituskulu on kiinteä 20€.

Jos lahjan osto jää viimetippaan, PikkuVaniljan eLahjakortti pelastaa! Saat lahjakorttisi ladattua heti ostoksen tehtyäsi, joten tämän lahjan ehtii ostaa vaikka hetki ennen juhliin lähtöä!

Toimitusaika 

Yritän toimittaa kaikki tilaukset supernopeasti!

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin heti tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitan tästä välittömästi.

Nimikoitujen tuotteiden (pehmopuput ja pyyhkeet) toimitusaika on noin 4-9 päivää, ilmoitathan erikseen, jos tilauksellasi on kiire!

Jos lahjan osto jää viimetippaan, PikkuVaniljan eLahjakortti pelastaa! Saat lahjakorttisi ladattua heti ostoksen tehtyäsi, joten tämän lahjan ehtii ostaa vaikka hetki ennen juhliin lähtöä!

Lahjakortin käyttö

Jos olet saanut lahjaksi PikkuVanilja-lahjakortin, voit käyttää kortin siihen tarkoitetussa kentässä joko tuotteet ostoskoriin valittuasi tai kassasivulla. Lahjakortti tulee käyttää kerralla, eli lahjakortin koodi on voimassa yhden kerran. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Jos sinulla on kysyttävää lahjakortin käytöstä, laita minulle sähköpostia osoitteeseen martina@pikkuvanilja.fi.

Maksutavat

Paytrail -maksunvälityspalvelu välittää maksusi PikkuVaniljalle. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät maksutavat, pankkipainikkeet ja luottokortit. Paytrail -palvelun maksuehdot löydät täältä.

Toimitustavat

PikkuVanilja käyttää lähetysten toimittamiseen Postia. Voit valita toimituksen lähimpään Postiin tai SmartPostina haluamaasi Postin pakettiautomaattiin. Tuotteet lähetetään viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostitse ja tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Jos haluat tilata paketin suoraan lahjansaajalle, täytä toimitustietoihin hänen osoitteensa ja puhelinnumeronsa, jotta saapuneen PikkuVanilja-paketin noutoilmoitus menee suoraan lahjan vastaanottajalle.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja muihin EU-maihin. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Tuotteen palautus

Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle ilmaista, kuitenkin poikkeuksena: jos olet valinnut paketillesi kotiintoimituksen tai pikapaketin, toimituskuluja ei palauteta. Ulkoimailta takaisin lähetettävissä tilauksissa palautuskulu on kiinteä 10€. Jos olet saanut tilauksesi mukana lahjoja kiitoksena suuresta tilauksestasi ja palautat tuotteita, sujautathan myös lahjat palautuspakettiin.

Mittatilauksena valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeusaika on 14 päivää tuotteen noudosta, joululahjoja voi tarvittaessa vaihtaa pidennetysti aina seuraavan vuoden tammikuun loppuun saakka.

Maksun palautukset tehdään aina tilatessasi käyttämällesi maksutavalle.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta: martina@pikkuvanilja.fi. PikkuVanilja ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. PikkuVanilja ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta martina@pikkuvanilja.fi
– Tekstiviestillä tai puhelimitse numerosta 050-3759086 (Martina)

Jos en pääse puhelimeen, jätäthän minulle tekstiviestin ja palaan sinulle pian!