Baby's Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin
Baby's Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin
Baby's Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin
Baby's Only kevytlämpöpussin käytön etuja on helppous - esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauvan saa matkaan mukaan nopeasti pelkissä sisävaatteissa, koleimmilla säillä laitaan vielä pipo päähän. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule ostosten teon aikana kuuma. Esimerkiksi ohuet merinovillaiset/ silkkivillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.Toisin kuin monissa muissa lämpöpusseissa, tässä mallissa pussin etuosa on kokonaan irroitettavissa -vauvaa ei tarvitse herättää kotiin tultaessa, vaan hän voi rauhassa vielä nukkua ilman, että tulee kuuma.
Lämpöpussin käytön etuja on helppous - esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauvan saa matkaan mukaan nopeasti pelkissä sisävaatteissa, koleimmilla säillä laitaan vielä pipo päähän. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule ostosten teon aikana kuuma.
Baby's Only kevytlämpöpussin käytön etuja on helppous - esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauvan saa matkaan mukaan nopeasti pelkissä sisävaatteissa, koleimmilla säillä laitaan vielä pipo päähän. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule ostosten teon aikana kuuma. Esimerkiksi ohuet merinovillaiset/ silkkivillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.Toisin kuin monissa muissa lämpöpusseissa, tässä mallissa pussin etuosa on kokonaan irroitettavissa -vauvaa ei tarvitse herättää kotiin tultaessa, vaan hän voi rauhassa vielä nukkua ilman, että tulee kuuma.
Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina ja pehmikkeenä vaunuissa/ rattaissa sekä autoon kiinnitettävässä turvakaukalossa.
Voit tehdä turvakaukalosta suojaisan ja mukavan paikan vauvan matkustaa: lämpöpussista vauva saa miellyttävän pehmeän alustan ja vaatettakin tarvitsee pukea päälle paljon vähemmän. Kun vauvalla ei ole toppakerrosta, on myös autossa matkustaminen turvallisempaa: vyöt saa kiinni lähelle vauvaa, juuri kuten Autoliittokin suosittelee. Tyylikäs kuomu tekee turvakaukalosta pesämäisen ja suojaa vauvaa ylimääräiseltä hälyltä, auringonpaisteelta tai tuulelta. Pidän kovasti tämän äidin valitsemasta kokonaisuudesta, vaaleanharmaata sileää neulosta ja pieni valkoinen tähti koristeena.
Baby's Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin
Keveä lämpöpussi korvaa tuulessa liehuvat ja vauvan päältä putoilevat viltit. Vauva pysyy suojassa ja lämpimänä aina turvakaukalossa tai rattaissa matkustaessaan!
Baby's Onlyn kevytlämpöpussin sisälle vauvalle voi pukea vähemmän päälle ja sisätiloissa lämpöpussin kannen saa täysin irti, jotta vauvalle ei tule kuuma.
Laura on valinnut tytölleen kevytlämpöpussin valkoisena ja tässä turvakaukalossa on myös valkoinen, palmikkokuosinen kuomu Baby's Onlylta
Baby's Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin Vihdoinkin on saatavilla myös kevyempi versio suositusta Baby's Onlyn klassisesta lämpöpussista! Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina ja pehmikkeenä vaunuissa/ rattaissa sekä autoon kiinnitettävässä turvakaukalossa. Vaunupussissa on aukot  viispistevaljaille ja se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Myös Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä turvakaukalossa, näin valjaat saa kiinni turvallisemmin lähelle vauvaa.
Baby's Only kesälämpöpussi rattaisiin ja turvakaukaloon on järkevä hankinta vauvalle, sillä Suomen kesä on usein arvaamaton! Lämpöpussin sisällä vauva on suojassa tuulelta ja viileältä säältä.
Liiku vauvan kanssa tyylikkäästi ja vaivattomasti! Vastasyntynyt pysyy turvassa kylmältä kevytlämpöpussin sisällä.
Liiku vauvan kanssa tyylikkäästi ja vaivattomasti! Vastasyntynyt pysyy turvassa kylmältä kevytlämpöpussin sisällä. Kevytlämpöpussi sopii jokaiseen turvakaukalomalliin.

Baby’s Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin

(24 tuotearviota)

69,95 

Vihdoinkin on saatavilla myös kevyempi versio suositusta Baby’s Onlyn lämpöpussista!

SKU N/A Osastot , Tuotemerkki:

Kuvaus

Baby’s Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin

Tämä on kevyempi versio suositusta Baby’s Onlyn klassisesta lämpöpussista!

Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina ja pehmikkeenä vaunuissa/ rattaissa sekä autoon kiinnitettävässä turvakaukalossa. Vaunupussissa on aukot  viispistevaljaille ja se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Myös Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä turvakaukalossa, näin valjaat saa kiinni turvallisemmin lähelle vauvaa.

Lämpöpussin käytön etuja on helppous – esimerkiksi kauppaan mennessä vauvalle ei tarvitse pukea ulkovaatteita lainkaan. Vauvan saa matkaan mukaan nopeasti pelkissä sisävaatteissa, koleimmilla säillä laitaan vielä pipo päähän. Kaupassa pussin vetoketjun voi kätevästi avata, ettei vauvalle tule ostosten teon aikana kuuma. Esimerkiksi ohuet merinovillaiset/ silkkivillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.Toisin kuin monissa muissa lämpöpusseissa, tässä mallissa pussin etuosa on kokonaan irroitettavissa -vauvaa ei tarvitse herättää kotiin tultaessa, vaan hän voi rauhassa vielä nukkua ilman, että tulee kuuma.

Baby’s Only kevytlämpöpussi on todellinen vauva-arjen helpottaja syksyllä, keväällä ja kesällä!

TAKUU! Jos toteat kokeiltuasi, että kevytlämpöpussi ei sovi teidän perheenne tarpeisiin, saat palauttaa lämpöpussisi meille 30 päivän testauksen jälkeen!

 

Tämä lämpöpussi on kevyempi versio Baby’s Onlyn klassikkolämpöpussista, eli tässä ei ole lainkaan toppausta (täytettä on käytetty ainoastaan selkäosassa tuomaan lisää mukavuutta). Jos haluat päästä vauvan pukemisen kanssa mahdollisimman helpolla koleina päivinä keväällä, syksyllä ja talvella, suosittelen lämpöisempää Baby’s Onlyn kaukalopussia.

 

Jos kaukalossasi on 5-pistevaljaat, eli myös sivusta vauvan lonkilta tulevat vyöt, ei lämpöpussin selässä olevia valmiita reikiä tarvitse käyttää kun asennat pussia. Lämpöpussin sivussa on lovet 5-pistevaljaille, eli vyöt tulevat sivukautta eteen ja siitä yhteen.

 

 

Värit kuvissa menevät tässä järjestyksessä: 1 vaaleanharmaa, 2 valkoinen, 3 helmenharmaa, 4 Sand vaalea beige ja 5 Hiekka viileä beige. Kaikki kesälämpöpussit ovat sisäpuolelta vaaleanharmaita.

Koko: pussin pituus 86 cm, leveys 38 cm,  tyypillisin käyttöikä on 0-8kk, parhaimmillaan yli 12 kk.

Pesuohje: hienopesu 30 asteessa

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

Materiaalit: päältä: 50% puuvillaa, 50% akryyliä, sisältä 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä

Made in Europe

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Väri

01. Vaaleanharmaa, 02. Valkoinen, 03. Helmenharmaa, sileä neulos, 04. Sand vaalea beige, sileä neulos, 05. Hiekka viileä beige

24 arviota tuotteelle Baby’s Only kevytlämpöpussi turvakaukaloon / vaunuihin

 1. Suvi Nieminen

  Täydellinen pussi kevään ja kesän melkein lämpimiin päiviin. Suojaa tuulelta ja auringolta! Alusta on ihanan pehmeä ja päällinen kevyt käyttää kesällä peittona.

 2. Anna K

  Jouduin yllättäen ystävääni viemään juna-asemalle ja jouduin ottamaan tytön mukaan. Valmistelin ystävääni jo, että tyttö ei viihdy autossa, eikä ylipäänsä kaukalossa ja matka ei tule olemaan kiva. Otin uuden lämpöpussin käyttöön ja ihmeen kaupalla sain tytön nukutettua ja hän nukkui koko matkan hiljaa ! Tänään lähdimme kauppareissuun hereillä olevan lapsen kanssa ja ensimästä kertaa kauppareissu sujui niin, että tyttö vain nukkui!

 3. Annika

  Loistava tuote vaunuihin suomen kesän sääolosuhteisiin. Sopivan paksuinen, helppo käyttää ja ennenkaikkea kaunis 🙂 helppo ja nopea sujauttaa vauva pussiin sisävatteissa kun salamannopea esikoinen on jo puoliks ulkona ulko-ovesta.

 4. Hannareetta

  Tämä pussi on pelastanut tämän kesän päiväunet. Juuri sopivan lämpöinen (ei liian kuuma) vaunuihin ja estää sen, että poika ei pääse liikaa liikkumaan vaunuissa ja herää siihen. Pussi on ollut paljon tarpeellisempi kuin aluksi ajattelinkaan. Ihana tuote!

 5. Hanna K

  Kevytlämpöpussi on ollut paljon kätevämpi ja tarpeellisempi kuin osasin edes ajatella, varsinkin kun kesä on alkanut varsin koleana. Pussukassa on myös tosi kätevä nukkua päiväunia, esimerkiksi kyläillessä, kun peittoa tai muuta vastaavaa ei välttämättä ole saatavilla.

 6. Sanna

  Hyvä hankinta ja oli meillä koko kesän paikallaan turvakaukalossa, helpotti kesälläkin lähtemistä kun vauva vain lakkipäässä pussukkaan ja jos tulikin lämmin niin pussi vain auki ja kylmemmillä ilmoilla sai olla suojana eikä tarvinut pukeutumiskerroksia miettiä.

  Mieskin, joka ei yleensä hankintoja kommentoi, kehui tätä hyväksi hankinnaksi ja kuinka helppoa on, kun saa vauvan vain laittaa kaukaloon eikä tarvitse pukea. Suositellaan!

 7. Maarit

  Kevytlämpöpussi ei ole liian kuuma, eikä kylmä. Keväisin ja syksyisin todella hyvä ja leutoina talvinakin erittäin sopiva! Lämpöpussin parhaita puolia on, että saa lapsen turvallisesti vöihin kiinni, ilman suuria toppavaate kerroksia! Helppo lähteä siis vauvan kanssa, kun ei tarvi pukea kuin pipo ja hanskat jos tahtoo. Ainoa moite kyseisessä pussissa on narut, jotka menevät/meinaavat mennä helposti vetoketjun väliin. Suosittelen tätä tuotetta kuitenkin suuresti! Ja toimitus oli hiukean nopea!

 8. Marie

  Aivan huipputuote, helpotti todella paljon pukemisrumbaa sekä lähtemisiä, ja samalla vähensi myös pähkäilyä mitä missäkin vaiheessa reissua päälle jne. Ja pussi vaan näppärästi auki jos alkoi turhan lämmin tulemaan, ei herää vauva turhaan <3 Ja ihana että saa vauvan hyvin kiinni turvakaukaloon, ei ole paksut kerrokset vähentämässä turvallisuutta. Monesti pesty ja edelleen näyttää hyvältä. Suosittelen ehdottomasti 🙂

 9. Marika

  Lämpöpussi saapui postiin seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä ja paketti oli kauniisti pakattu. Tuli hyvä mieli jo pelkästään tästä toimitustavasta!
  Pussi on pesty ja laitettu paikoilleen kaukaloon odottamaan pian syntyvää vauvaamme. Kevyt lämpöpussi on kaunis ja kätevän oloinen. En malta odottaa, että pääsen testaamaan pussia käytännössä 🙂

 10. Satu

  Aivan huippu! Ykskin kerta unohdin ottaa mukaan vauvalle oman viltin, kun en tykkää pitää sitä missään jumppamatolla yleisissä tiloissa, niin toi pääliosa irti ja toimi vilttinä. Kätevää! Meillä myös se talviversio pussista, alku keväästä kun oli välillä kylmempiä päiviä, niin vaihdoin vaan sen lämpöisemmän päällisen kaukaloon kun vetoketjut sopivat yksiin, ei tarvinnut koko pussia vaihtaa. Nyt huhtikuun alusta ollaan kuljettu pelkkä gollariasu pussin alla, tietty pipo ja hanskat. Hintansa arvoinen ehdottomasti!

 11. Tiina

  Ollut käytössä siitä asti kun tilasin. Kelit alkoivat lämmetä nopeammin kuin kuvittelin ja ohuempi pussi tuli heti tarpeeseen. Liikutaan autolla paljon ja irroitettava päällinen on silloin ihan ehdoton. Meidän pikku kaveri ei tykkää myyssäämisestä ja on aika lämminverinen joten sisävaatteet vain ja menoksi. Pari kertaa ollut käytössä rattaissakin ja toimii. Hintansa arvoinen ostos. Helpottaa elämää huomattavasti.

 12. Rosa

  Tilaus toimitettiin erittäin nopeasti. Pussi oli pakattu kauniisti, tuli kuninkaallinen olo pakettia avatessa, arjen luksusta! Mukana oli myös suklaata, viimeisillään raskaana olevan mammutin päivän pelastus! Pelkästään jo pakkaustavan vuoksi tilaan varmasti uudelleen! Itse pussi on asemissaan turvakaukalossa valmiina toimittamaan tehtäväänsä heinä-elokuun vaihteessa, kun vauva syntyy. Tuntuu laadukkaalta ja näyttää kauniilta, pehmoinen huppuosa ja hyvältä vaikuttava vetoketjusysteemi. Luulenpa, että tästä on hyötyä pitkäksi aikaa!

 13. Mari

  Tilaus tuli super nopeasti. Martina tilasi vartavasten minulle toivomani kauniin mintunvihreät pussit babys onlyltä ? pussit ovat täydelliset, kauniit ja helpottavat suunnattomasti lähtöjä kaksospoikien kanssa. Käytössä ovat päivittäin. Nämä olivat jo toiset pussit meille. Aiemmin käytimme paksuja nyt kevääksi/kesäksi ohuemmat ?

 14. Outi Toivonen

  Kätevä. Alapuoli joka tulee selän alle on vaan todella paksu ja vauva hikoaa selästä. Päälipuoli taas on sopivan kevyt.

 15. Maria Tuononen

  Huipputuote? Ollut meidän perheessä vuoden verran käytössä ja vaikka lapsemme on jo yli vuoden ikäinen, niin käytössä edelleen. Etenkin pohjaosa toimii kätevästi vaunujen pehmusteena. Pienempänä oli juuri sopiva välikausisäille vaunuihin/turvakaukaloon?? Nyt tilattu jo toinen kappale samaa tuotetta, tällä kertaa ystävälle lahjaksi.

 16. Emmi

  Aivan tavattoman kaunis ja pehmoinen pussukka, joka käy nätisti sekä turvakaukaloon että vaunuihin.

 17. Hilkka Heiskanen

  Hyvä hankinta ja mieluinen.
  Mummolta toimitettu lahjaksi.

 18. Maaria

  Tyylikäs, sopivan kevyt ja kätevä! Ainut miinus oli se, että mielestäni tuote ei sovellu tuollaisenaan 5-pistevyö turvakaukaloon. Pussin 5-pistevöille tarkoitetut aukot jäävät liian sivuille, jonka vuoksi pussi menee keskeltä ryttyyn. Vein pussin ompelijalle, joka teki tarvittavat muutokset, jotta sain vyöt tulemaan keskellä olevista rei’istä. Nyt kun muutokset on tehty niin tämä on todella ihana ja käytännöllinen tuote!

 19. Alisa Martikainen

  Tilasin jo toistamiseen Pikkuvaniljasta, ja jälleen lunasti odotukset – nopea toimitus, tosi kaunis paketti. Ja itse tuote laadukkaan oloinen ja kohta otetaan käyttöön. Paksumman lämpöpussin lisäksi tilattiin nyt tämä ohuempi.

 20. Anu Lehtimäki

  Todella kaunis ja käytännöllinen lämpöpussi. Kovasti odotan, että saadaan pussin käyttäjäkin pian mahan tälle puolelle ja pussi kokeiluun.

  Toimitus oli nopea ja paketti kaunis. Pikkuvaniljasta tilatessa tulee tunne, että jokainen asiakas kohdataan ihan oikeasti henkilökohtaisesti ja yksilönä. Varmasti tilaan täältä tuotteita jatkossakin 🙂

 21. Anna-kaisa Töntsi

  Aivan ihana pussi ja niin käytännöllinen❤️ tilaus tuli tosi nopeasti. Jatkossakin tilaan täältä☺️?

 22. Julia

  Todella söpö pussi, nopea toimitus ja pakattu viimeisen päälle ? Varmasti tilaan täältä uudelleenkin!

 23. Sari Saikkonen

  Ihanan kaunis ja pehmeä pussi. Vauva viihtyy pussissa kaupoillakin ilman että alkaisi hikoilemaan. Tarvittaessa pussin saa kätevästi auki kauppareissulla.

 24. Anni

  Oikein hyvä lämpöpussi, ulkonäkö on kaunis. Ei tarvitse stressata pukemisesta vauvan eikä pukijan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *