Bukowski Lovely Kanini valkoinen pehmopupu. Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.
Bukowski Lovely Kanini valkoinen pehmopupu. Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.
Bukowski Lovely Kanini valkoinen pehmopupu. Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.
Bukowski Lovely Kanini pehmopupu kauniisti lahjalaatikossa. Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.
Bukowski Lovely Kanini pehmopupu lahjapaketoituna Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen. Voit myös tilata pupun lapsen omalla nimellä. Nimi brodeerataan pupun korvaan väriin sopivilla kaunokirjaimilla.
Bukowski Lovely Kanini pehmopupu lahjalaatikossa, valkoinen. Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen.Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.
Bukowski Lovely Kanini pehmopupu lahjalaatikossa, valkoinen Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen.
Voit myös tilata pupun lapsen omalla nimellä. Nimi brodeerataan pupun korvaan väriin sopivilla kaunokirjaimilla. Jos ostat pupulle brodeerauksen, kirjoita lapsen nimi tilauksen lisätietoihin. Nimikoidun tuotteen toimitusaika on noin 5-9 päivää. Jos brodeeraukseen menevä tilaus on kiireellinen, mainitsethan sen erikseen tilauksen lisätietokentässä.
Babystyling valkoinen ribbibody vauvalle
Sievä käsintehty rusettipanta vauvalle Alma, valkoinen. Pehmeä ja todella hyvin joustava panta on viimeistelty klassisen kauniilla Alma pellavarusetilla.Sievän rusettien tyyli on kaunista, romanttista, tyttömäistä ja yksinkertaista. Rusettien tarkoitus ei ole viedä huomiota niiden käyttäjältä vaan korostaa tytön omia ihania piirteitä! Rusettipanta sopii käytettäväksi vastasyntyneestä lähtien.
Sievän rusettien tyyli on kaunista, romanttista, tyttömäistä ja yksinkertaista. Rusettien tarkoitus ei ole viedä huomiota niiden käyttäjältä vaan korostaa tytön omia ihania piirteitä! Rusettipanta sopii käytettäväksi vastasyntyneestä lähtien. Panta on niin kevyt ja joustava, ettei se paina lainkaan vauvan päätä.

Bukowski Lovely Kanini valkoinen pehmopupu lahjalaatikossa

(16 tuotearviota)

39,95 55,95 

”Ihana tuote ja pakattu todella kauniiseen rasiaan. Pupu oli superpehmeä! Tästä tuli aivan ihana ristiäislahja! Suuri plussa vielä nopeasta ja hyvin pakatusta toimituksesta.” -JF

Kuvaus

Bukowski Lovely Kanini pehmopupu lahjalaatikossa, valkoinen

Silkkisen sileä, suloistakin suloisempi Bukowski pupu on yksi kauneimpia vaaleansävyisiä pehmoleluja. Tästä tulee vauvan suosikki ja leikki-ikäisen lapsen hyvä kaveri. Pehmopupu sopii sekä halikaveriksi että lastenhuoneen sisustukseen.

Pupu on pehmoinen ja hyvin syliin sopiva, mutta pysyy helposti myös istuma-asennossa hieman painavampien tassujensa ansiosta. Näin sen voi nostaa kauniisti hyllyn reunalle tai lipaston päälle.

Voit myös tilata pupun lapsen omalla nimellä. Nimi brodeerataan pupun korvaan väriin sopivilla kaunokirjaimilla. Nimikoidun tuotteen toimitusaika on noin 4-7 päivää. Jos brodeeraukseen menevä tilaus on kiireellinen, mainitsethan sen erikseen tilauksen lisätietokentässä. Tämän kentän löydät myöhemmin kassalla siitä kohtaa, jossa täytät osoitetietosi.

Usein vauvan nimi ei ole lahjanostohetkellä vielä kaikkien tiedossa, joten tilaus onnistuu myös näin: tee tilauksesi verkkokaupassa normaalisti ja pyydä vanhempia lähettämään vauvan nimi minulle erikseen sähköpostitse (martina@pikkuvanilja.fi). Nimikoitu pupu toimitetaan valmiiksi lahjapaketissa, joten yllätys säilyy myös lahjanostajalle loppuun saakka!

 

Tämä pehmoinen kaniini on valkoinen ja siinä on beigejä yksityiskohtia. Kurkkaa toinen väri täältä. Nämä ystävykset näyttävät ihanalta myös vierekkäin! Valikoimasta löydät myös muita puputuotteita.

Pakkaan pupun sinulle valmiiksi kauniiseen lahjalaatikkoon, joten tämä pehmo on upea vieminen tervehdykseksi vauvaperheeseen tai synttärilahjaksi!

Koko: n. 25 cm

Materiaali: 100% polyesteriä

Käsinpesu 30 asteessa helpottaa pehmon puhtaanapitoa

 

Bukowski pupu kokemuksia

”Täydellinen lahja pienelle! Suloinen ja niin pehmeä pupu ja kaunis lahjalaatikko vielä päälle. Uskon, että tulee ostettua lahjaksi useammallekin pienelle. Nopea toimitus!” -Anniina

”Todella nopea toimitus ja aivan ihana paketti! Brodeerausjälki siistiä ja pupu ihan unelma pehmeä!” -Hanna

”Nopea toimitus ja niin kaunis lahja ristiäisiin!” -Niina

”Ihanaakin ihanampi pupu 1 vuotiaalle lahjaksi nimikoituna” -Sanna

 

 

 

Photo Credit: @emmidaily , @amandamariael , @momentsbyannasofia

 

 

Lisätiedot

Tuote

1. Pupu lahjalaatikossa, 2. Pupu lahjalaatikossa + lapsen nimen brodeeraus, 3. Pupu lahjalaatikossa, kortti + onesize rusettipanta

16 arviota tuotteelle Bukowski Lovely Kanini valkoinen pehmopupu lahjalaatikossa

 1. JF

  Ihana tuote ja pakattu todella kauniiseen rasiaan. Pupu oli superpehmeä! Tästä tuli aivan ihana ristiäislahja! Suuri plussa vielä nopeasta (ja hyvin pakatusta) toimituksesta.

 2. Elina

  Olemme tilanneet näitä lahjaksi jo kaksi. Ihana pehmeä pupu erittäin kauniissa paketissa! Myös saajat ovat ihastuneet. Super nopea toimitus plussaa! En voi muuta kuin suositella. 🙂

 3. Outi

  Todella ihana ja kaunis pehmeä pupu. Toimitus oli nopea ja tuote oli pakattu kauniisti. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen; pupu on varmasti mieluinen lahja keväällä syntyvälle esikoisellemme.

 4. Laura

  Ihana pupu jonka tilasin babyshower-lahjaksi ystävälle joka asuu toisella puolella Suomea. Nopea toimitus, kaunis paketointi. Suosittelen ?

 5. Virpi

  Ihana pehmoinen pupu, nimi korvassa teki lahjasta täydellisen. Vielä en tiedä mitä neiti itse tykkää, toivottavasti tykkää kovasti.
  Pupu oli paketoitu kivaan laatikkoon ja olipa siellä suklainen yllätyskin mukana. Nopeasti tuli paketti perille, kiitos.

 6. Merja Piilonen

  Aivan ihana kani, meni lahjaksi suloiselle tyttovauvalle hyvaan perheeseen ?

 7. Jaana- mummi

  Tämä pupu ei ole vielä päässyt omaan kotiin. Heinäkuun lopulla sen saa omakseen neljäs lapsenlapseni! Kaikilla pienillä, mummin rakkailla on omat samanlaiset ihanat puput. Kaunis lahjapaketti ja nopea toimitus, kiitos!

 8. Sari Häkkinen

  Ihanan pehmeä pupu. Tilasin tyttärieni ensi vuoden alussa syntyville vauvoille ?.

 9. Outi Nurmela

  Suloinen pupu kauniissa lahjapaketissa. Supernopea toimitus

 10. Birgit Kovanen

  Ihanan pehmä ja silkkinen pupu broderaattuna lapsen nimellä suloiselle tyttäreni tyttövauvalle ristiäislahjaksi. Pupu saapui supernopealla toimituksella kauniissa lahjapaketissa. KIITOS!

 11. Valmire Hoxha

  Pakattu hienosti, pupu pehmeä ja suloinen .Erittäin nopea toimitus .
  Suosittelen ?

 12. Sofia

  Täydellinen ristiäislahja kummitytölleni, joka tuli kauniissa lahjarasiassa nopeasti perille!

 13. Sara

  Laadukas, super pehmoinen ja suloinen pupu joka on tyttäreni ehdoton suosikki, siksi niitä onkin tilattu jo kaksin kappalein. Arvostan suuresti kuinka pienillä harkituilla yksityiskohdilla täältä tilatuissa tuotteissa on aina mukana ripaus luksusen tuntua sekä lämpöä. Se ilahduttaa joka kerta sekä lahjan antajaa, että saajaa. Kiitos.

 14. Helena

  Erityisen pehmeä ja laadukas pupu meni ristiäislahjaksi, josta myös vanhemmat pitivät.

 15. Minna

  Suloinen pupu todella kauniissa ja laadukkaassa lahjapaketissa! Mattimyöhäisenä tilaajanakin sain paketin perille ajoissa❤️. Superkiitos!

 16. Anni

  Superihana lahja joka myös saapui todella nopeasti, vaikka itse olin aika viime tingassa tilauksen kanssa 😄💛 iso kiitos vielä, tämä teki monta ihmistä tosi iloisiksi! 🙏🏻✨

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *