Klassisen kaunis viltti on sileää neulosta ja värinä tässä vauvanpeitossa on tyylikäs helmenharmaa. Tämä peite sopii kauniisti vaaleansävyiseen vauvanhuoneeseen!
Klassisen kaunis viltti on sileää neulosta ja värinä tässä vauvanpeitossa on tyylikäs helmenharmaa. Tämä peite sopii kauniisti vaaleansävyiseen vauvanhuoneeseen!
Baby's Only vauvan Soft Classic torkkupeitto, pieni Soft Classic on tasaista neulosta oleva vauvanviltti, jonka toisella puolella on ihoa vasten silkkisen sileältä tuntuva kangas. Tämä Classic -sarjan pienempi peitto sopii kokonsa puolesta käytettäväksi vauvoilla vastasyntyneestä lähtien. Tämä koko on myös erittäin kätevä vaunuissa ja rattaissa, sekä kehdossa käytettäväksi.
Baby's Only vauvan Soft Classic torkkupeitto, pieni Soft Classic on tasaista neulosta oleva vauvanviltti, jonka toisella puolella on ihoa vasten silkkisen sileältä tuntuva kangas. Tämä Classic -sarjan pienempi peitto sopii kokonsa puolesta käytettäväksi vauvoilla vastasyntyneestä lähtien. Tämä koko on myös erittäin kätevä vaunuissa ja rattaissa, sekä kehdossa käytettäväksi
Suloinen vauvanviltti on ihana lahja tuoreelle vauvaperheelle. Laadukas viltti kestää hyvin käyttöä ja sopii kauniisti sisustukseen!
Soft Classic on tasaista helmenharmaata neulosta oleva vauvanviltti, jonka toisella puolella on vaaleanharmaa, ihoa vasten silkkisen sileältä tuntuva kangas. Tämä Classic -sarjan pienempi peitto sopii kokonsa puolesta käytettäväksi vauvoilla vastasyntyneestä lähtien. Tämä koko on myös erittäin kätevä vaunuissa ja rattaissa, sekä kehdossa käytettäväksi.

Baby’s Only Soft Classic torkkupeitto, pieni

(2 tuotearviota)

59,00 

Sisustuksellisen kaunis viltti kruunaa vauvanhuoneen!

Varasto loppu

Kuvaus

Baby’s Only vauvan Soft Classic torkkupeitto, pieni

Soft Classic on tasaista neulosta oleva vauvanviltti, jonka toisella puolella on ihoa vasten silkkisen sileältä tuntuva kangas. Tämä Classic -sarjan pienempi peitto sopii kokonsa puolesta käytettäväksi vauvoilla vastasyntyneestä lähtien. Tämä koko on myös erittäin kätevä vaunuissa ja rattaissa, sekä kehdossa käytettäväksi.

Jos haluat viltin kauniisti toimitettuna, valitse lahjapaketointi ostoskoriisi. Kokonaisuuden viimeistelee suloinen kortti.

Kolme todella tyylikästä väriä: Helmenharmaa Silvergrey, vaalea beige Sand tai luonnonvalkoinen Woolwhite.

 

Koko 95 x 70 cm

TOG lämpöarvo 1.1

Konepesu 30 asteessa

Materiaali: 50% puuvillaa, 50% akryyliä, vuori: 100% polyesteriä

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

Lisätiedot

Väri

1. Helmenharmaa, 2. Sand vaalea beige, 3. Luonnonvalkoinen

2 arviota tuotteelle Baby’s Only Soft Classic torkkupeitto, pieni

  1. BN

    Kaunis sekä laadukas torkkupeitto, sopii hienosti myös sisustukseen!

  2. Anna

    Todella kauniin värinen ja superpehmeä. Pintaan nousee harmillisen helposti lenkkiä, jos siihen osuu jollain karhealla.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *