You are Loved elegantti hopeoitu helistin Kaunis, hopeoitu helistin, joka tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämä on klassisen ajaton vauvalahja! Helistin on loistava kastelahja kummilapselle, lapsenlapselle tai lahja isältä odottavalle äidille.
You are Loved elegantti hopeoitu helistin Kaunis, hopeoitu helistin, joka tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämä on klassisen ajaton vauvalahja! Helistin on loistava kastelahja kummilapselle, lapsenlapselle tai lahja isältä odottavalle äidille.
You are Loved elegantti hopeoitu helistin Kaunis, hopeoitu helistin, joka tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämä on klassisen ajaton vauvalahja! Helistin on loistava kastelahja kummilapselle, lapsenlapselle tai lahja isältä odottavalle äidille.
You are Loved elegantti hopeoitu helistin Kaunis, hopeoitu helistin, joka tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämä on klassisen ajaton vauvalahja! Helistin on loistava kastelahja kummilapselle, lapsenlapselle tai lahja isältä odottavalle äidille.
PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu. Ihana mattapintainen valkoinen kortti, jossa suloinen istuvan pupun kuva. Sisäpuolelle voit kirjoittaa tervehdyksesi. Tämä kortti on kaunis sujauttaa lahjapaketin päälle, näin se viimeistelee lahjasi tyylikkäästi.

PikkuVanilja hopeoitu helistin

(22 tuotearviota)

45,00 65,00 

PikkuVaniljan yksi myydyimpiä vauvalahjoja jo vuosien ajan!

Kuvaus

PikkuVanilja elegantti hopeoitu helistin

Kaunis, hopeoitu helistin, joka tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämä on klassisen ajaton vauvalahja! Helistin on loistava kastelahja kummilapselle, lapsenlapselle tai lahja isältä odottavalle äidille.

Jos haluat muistaa raskaana olevaa siskoasi, ystävääsi tai työkaveriasi, on helistin helppo ja kaikille sopiva lahja.

Hopeoitu helistin on valmiiksi paketoitu tyylikkäästi valkoiseen PikkuVanilja- lahjakassiin!

 

Voit halutessasi tilata helistimen myös kaiverruksella. Helistimen varteen kaiverretaan lapsen nimi ja niin toivoessasi myös päivämäärä. Jos ostat soittorasialle kaiverruksen, kirjoita lapsen nimi tilauksen lisätietokenttään. Tämän kentän löydät myöhemmin kassalla siitä kohtaa, jossa täytät osoitetietosi.

Usein vauvan nimi ei ole lahjanostohetkellä vielä kaikkien tiedossa, joten tilaus onnistuu myös näin: tee tilauksesi verkkokaupassa normaalisti ja pyydä vanhempia lähettämään vauvan nimi minulle erikseen sähköpostitse (martina@pikkuvanilja.fi). Kaiverrettu helistin toimitetaan valmiiksi lahjapaketissa, joten yllätys säilyy myös lahjanostajalle loppuun saakka!

Kaiverretun soittorasian toimitusaika on 4-6 päivää. HUOM! Joskus helistimeen halutaan pidempi kaiverrus, esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä + syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi vaihtoehto numero 3, jonka hinta sisältää pitkän kaiverruksen.

 

Helistimen koko: korkeus 4,5cm, pituus 10cm ja leveys 4,5 cm.

 

Mitä kastelahjaksi?

Millaisen ristiäislahjan haluat antaa? Usein kummit ja isovanhemmat suosivat ajatonta ristiäislahjaa, joista jää kaunis ja pysyvä muisto. Parhaimmillaan samaa tuotetta voi käyttää sekä lapsena, että aikuisena. Tällaisia ovat esimerkiksi Gaura Pearls helmirannekorut ja kaulakorut, joiden mukana tulee lisäosa. Lisäosan avulla samaa korua voi käyttää kaikissa juhlissa ja tärkeissä hetkissä lapsuudesta aikuisuuteen saakka. Korusta on saatavilla myös malli, jonka laattaan voi kaiverruttaa lapsen nimikirjaimet.

Vauvakirja on suosittu pitkäikäinen lahja, jonka arvo on korkeimmillaan lapsen aikuistuttua, mutta jo kouluikäisenä lapsista on ihanaa tutkia omia vauvamuistoja!

Usein ystävät valitsevat käytännöllisen ristiäislahjan. Se voi olla jotakin, jota vauvaperhe on lapselle toivonut tai jotakin laadukasta extraa, kuten kaunis viltti, pehmeä vauvapyyhe lapsen omalla nimellä tai tyylikäs ensialbumi vauvan valokuville.

 

Ristiäislahja pojalle

Ajattomista ristiäislahjoista pojille suosituimpia tuotteita hopeoidun helistimen lisäksi ovat vauvakirja tai valokuva-albumi , hopeinen laattakaulakoru , lämmitettävä unipupu lapsen omalla nimellä ja tyylikäs hopeoitu soittorasia lapsen nimellä kaiverrettuna.

Käytännöllisistä ristiäislahjoista pojille eniten ostetaan näitä: vauvapyyhe lapsen omalla nimellä , pehmolelu vauvan nimellä kirjailtuna tai motoriikkaa kehittävä bObles elefantti.

 

Ristiäislahja tytölle

Ajattomista ristiäislahjoista tytöille suosituimpia tuotteita hopeoidun helistimen lisäksi ovat kaunis vauvakirja , helmirannekoru lapsen nimikirjaimilla , lämmitettävä unipupu lapsen omalla nimellä ja elegantti hopeoitu soittorasia lapsen nimellä kaiverrettuna.

Käytännöllisistä ristiäislahjoista eniten ostetaan näitä: vauvapyyhe lapsen omalla nimellä , rusettipantasetti vauvalle , pehmolelu vauvan nimellä kirjailtuna tai potkupuku ja suloiset vauvantossut.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Tuote

1. Helistin lahjapaketissa + pupukortti, 2. Helistin lahjapaketissa, pupukortti + kaiverrus, 3. Helistin lahjapaketissa, pupukortti + pitkä kaiverrus

22 arviota tuotteelle PikkuVanilja hopeoitu helistin

 1. Senni

  Kastelahjaksi ihanaa vaihtelua perinteisiin vaihtoehtoihin! Kaunis pitää myös lastenhuoneen sisustuksessa ?

 2. Elina

  Tämä on todella kaunis!

 3. Mirja Karlsson

  Kertakaikkisen tyytyväinen ostaja! <3 Itse tuote priimaa, pakattu todella suloiseen asuun,yhteydenpito 110%, postitukseen laitto 110% ja alle vuorokaudessa tilauksesta saimme jo hakea ostoksen postista. Mukana vielä makoisa yllätys. =)
  Kaikinpuolin 5 tähteä ja papukaijan merkki! <3

 4. Terhi

  Ystävän lapselle etsin kastelahjaa ja tämän nähtyä en muuta miettinytkään. Todella kaunis helistin kaikkine yksityiskohtineen ja miten kauniisti se oli paketoitu. <3

 5. Miia

  Todella kaunis helistin, ja ihana idea kastelahjaksi! <3

 6. Annika

  Kaikin puolin onnistunut tilaus ja todella nopea toimitus. Aivan ihanasti paketoitu ja pienet yllätykset piristivät. Nyt saa kummilapsi täydellisen kauniin kastelahjan, kiitos !
  Tilaan varmasti toistekin.

 7. virve

  Täyden kympin helistin ?? muutenkin toimitus ym kaikki sujui todella nopeasti (2päivää) sekä pakkaus oli aivan ihana! 10 pistettä kaikesta! Kiitos!

 8. Salla

  Siskon pikku miehelle halusin jotain erilaista kastelahjaksi ja tämän nähtyä olin ihan myyty ?? toimitus oli nopeaa ja paketointi aivan ihana! Taidan tietää mihin rahat uppoaa jatkossa loistava verkkokauppa iso kiitos

 9. Kirsi

  Ihastuttava helistin mikä oli ilo antaa ristiäislahjaksi. Vastasi täysin odotuksiani ja oli ylellisesti pakattu. Toimitus oli erittäin pikainen !

 10. Sanna

  Ostin siskoni vauvoille lahjaksi, kun halusin antaa jonkun lahjan jo ennen ristiäisiä. Verkkokauppa, toimitus, paketti ja itse helistimet olivat täysiä kymppejä. Mitähän sitä seuraavaksi tilaisi.. 😉

 11. Carita

  Hyvä tuote ja tyylikäs pakettikokonaisuus. Loistava kastelahja. Tämän lisäksi vielä hyvä ja henkilökohtainen palvelu.

 12. Hanna

  Aivan ihana kastelahjaksi! Helistin on itsessään kaunis ja ajaton, siihen lisättynä super söpö paketti ylitti odotukseni!

 13. Pinja

  Tilaus sujui vaivatta ja paketti tuli pikaisesti. Helistin on yhtä ihana kuin kuvassa ja oli erittäin mieluinen lahjan saajan vanhemmille. Lahjan saaja heilutteli helistintä ja 2kk ikäisen eleistä vaikutti tyytyväiseltä.

 14. TeeJii

  Kaunis lahja suloisessa valmiissa lahjapaketissa. Neutraali paketointi ja kortti: sopii tytölle ja pojalle. Suosittelen! Ainoa pieni miinus haaleahko nimikaiverrus ja pvm. helistimen varressa. Tekstiä sai hieman etsiä helistimestä. Muuten aivan upea!

 15. Tarja

  Kaunis lahjatuote ja ensiluokkainen palvelu. Kaiverruksesta olisin toivonut ehkä hieman vahvemman, mutta saattaa olla, ettei se ko. materiaaliin ole mahdollista vahvistaa? Hyvä mieli kuitenkin niin ostajalla kuin varmasti lahjan saajalla/ainakin vanhemmilla 🙂 Oli kyllä mukava löytää tämä nettikauppa. Lämmin suositus eteenpäin.

 16. Johanna

  Aivan täydellinen lahja pienelle kummipojalleni.? ja kuinka suloinen paketti ja kortti! Enemmän kuin tyytyväinen ja kaksi päivää tilauksesta paketti oli jo perillä kaiverruksineen.?

 17. Sabrina

  Kastelahja kummipojalleni, ja helistin oli kaunis, siro ja ihana muisto. Kaiverrus oli myös ihana. 🙂 kiitos!

 18. Ninni

  Tämä kaunis helistin lähti kummityttöni ristiäislahjaksi, kauniin harja/kampa setin lisäksi. Otin kaiverruksen, joka oli hyvin tehty. Aivan mieletön asiakaspalvelu ja nopea toimitus tuotteilla. Voin lämpimästi suositella pikku vaniljan verkkokauppaa kaikille. Tiedän mistä jatkossa ostan ihania vauvojen/ lasten lahjoja.
  Kiitos Martina <3

 19. Jaana Sinerma

  Aivan ihana ja herttainen helistin isoäidin kultamurun kastetilaisuuteen. Kaikki toimi tilauksesta saapumiseen loistavasti toimittu, t. Tyytyväinen isoäiti

 20. Matilda

  Ihana ja tyylikäs helistin. Oiva lahja kastetilaisuuteen. Tilaus ja toimitus sujui todella nopeasti. Ystävällinen palvelu.

 21. Miku

  Tyttären toivomuksesta mummon ja papan lahja nimiäispäivänä ensimmäiselle lapsenlapselle. Nopeasti tuli ja kauniisti paketoitu. Iloinen yllätys myös tilaajalle. Mieluisa helistin oli myös Väinön 3,5 kk mielestä. Kiitos paljon!

 22. Timo Jalamo

  Upea tuote ja todella nopea toimitus Kouvolasta Helsinkiin. Palvelu oli hyvin ystävällistä ja henkilökohtaista. Hyvin rakennettu verkkokauppa toimii kuin junan…

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *