FRIGG Rope vauvan tutti Portobello, silikoni
FRIGG Rope vauvan tutti Portobello, silikoni
FRIGG Rope vauvan tutti Portobello, silikoni

FRIGG Rope vauvan tutti Portobello, silikoni

(1 tuotearvio)

4,95 

  • Allergiaystävällinen
  • Tyylikäs muotoilu
  • Ajattomat värit

Kuvaus

FRIGG Rope silikoninen tutti vauvalle 0-6 kk tai 6-12 kk, sävy Portobello

FRIGG tuttien suosio perustuu ajattoman tyylikkääseen ulkonäköön, tuteissa on kauniit sävyt ja Rope -malliston tuteissa on tyylikäs reuna! Nykyajan äidit myös arvostavat sitä, että tutit on suunniteltu ja valmistettu Kiinan sijaan Tanskassa.

FRIGG Rope tutit on muotoiltu vähän kaarevaksi niin, ettei tutti haudo lapsen ihoa vaan ilma pääsee kiertämään paremmin. Tämä on tärkeää etenkin herkkäihoiselle vauvalle. Tässä tuttimallissa imupää on kirsikanmallinen eli pyöreä.

Silikonisen tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.

 

Materiaali: tuttiosa silikonia, kilpi kevyttä ja kestävää polypropeenia (PP). Tuotteessa ei ole lainkaan PVC:tä, BPA:ta tai ftalaatteja.

 

Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa näin: huuhtele tutti ja kiehuta sitä reilussa vedessä noin 5 min. Nosta tutti vedestä ja anna kuivua. Painele tutin sisään mahdollisesti päässyt vesi pois. Steriloi tutti kerran päivässä, tarvittaessa useammin.

Tarkista tutin kunto vetämällä tutin päätä ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Koko

0-6 kk, 6-12 kk

1 arvio tuotteelle FRIGG Rope vauvan tutti Portobello, silikoni

  1. Pinja Piironen

    Hyvä tutti pysyy vauvan suussa pyöreän pään ansiosta mutta vauvalla hieman vaikea aluksi aloittaa imeminen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *