Lahjakortti PikkuVanilja verkkokauppaan 50€

(1 tuotearvio)

50,00 

PikkuVanilja -lahjakortti on toivottu lahja!

Poista

Kuvaus

PikkuVanilja lahjakortti 50€

Lahjakortti on suurenmoinen lahja silloin, kun et ole varma, mitä tuore vauvaperhe juuri tällä hetkellä eniten tarvitsee. Lahjakortilla perhe voi valita laajasta valikoimastamme juuri ne tuotteet, jotka sopivat vauvalle parhaiten. PikkuVanilja-lahjakortti on toivottu lahja!

Lahjakortti on voimassa 1v. ostohetkestä. Voimme lähettää lahjakortin myös suoraan lahjansaajalle. Jos haluat liittää lahjakortin mukaan pienen tervehdyksen, kirjoita haluamasi teksti tilauksen lisätieto-kenttään. Voit valita lahjakortin tyylin kahdesta vaihtoehdosta -lähetämme lahjakortin pienessä lahjalaatikossa tai laadukkaassa lahjakorttikuoressa. Jos lähetät lahjakortin suoraan saajalle, suosittelemme valitsemaan kuoren. Jos taas viet lahjan itse perille, on laatikko näyttävämpi paketti lahjakortille!

Kun lahja pitää saada nopeasti, valitse eLahjakortti, jonka voit ladata itsellesi välittömästi tilauksen jälkeen. Voit lähettää lahjakortin sähköpostitse eteenpäin suoraan lahjansaajalle tai voit tulostaa sen ja liimata vaikka korttipahville -lahja on valmis huippunopeasti!

Jos haluat hankkia lahjakortin jollekin tietylle summalle, klikkaa tästä!

 

 

Lisätiedot

Lahjakortin tyyli

lahjakortti kuoressa, lahjakortti laatikossa, tulostettava eLahjakortti

1 arvio tuotteelle Lahjakortti PikkuVanilja verkkokauppaan 50€

  1. Laura

    Lahjakortti on helppo tapa ilahduttaa jos ei ole aivan varma lahjansaajan tarpeista tai mieltymyksistä. Tilasin lahjakortin suoraan saajalle ja se toimitettiin perille todella nopeasti ja kauniissa kuoressa. Mukaan sai vielä liitettyä oman tervehdyksen 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...