1  

Baby’s Only päällinen vauvan turvakaukaloon

(1 tuotearvio)

55,00 

Kätevä päällinen viimeistelee turvakaukalosi ilmeen ja tekee myös vauvan olosta mukavamman!

Poista

Kuvaus

Baby’s Only päällinen vauvan turvakaukaloon

Silkkisen sileä ja pehmeä turvakaukalon päällinen tekee vauvan matkustamisesta miellyttävää. Kangas tuntuu mukavalta eikä hiosta kuten turvakaukalon omat kankaat usein tekevät. Päällinen on helppo tapa uudistaa turvakaukalon ilmettä ja konepesumahdollisuus ilahduttaa pulautusvahingon sattuessa.

Ajattoman tyylikäs Baby’s Only päällinen sopii moniin 3-pistevyöllisiin turvakaukalomalleihin (esimerkiksi Cybex, Britax, Brio ja Maxi-Cosi). Asiakkaiden palautteen mukaan tämä ei sovi Be Safe Izi Go eikä Britax Baby Safe plus 2-kaukaloon. Päällinen ei sovi sellaisenaan 5-pistevaljaiden kanssa käytettäväksi. Moni äiti on ommellut itse tarvittavat lisäreiät, jotta päällinen sopisi myös 5-pistevaljaiden kanssa.

Tilaa ja kokeile sopivuutta omaan kaukaloosi, tälle tuotteelle on reilu 30 päivän palautusoikeus.

Kurkkaa täältä kaikki, mitä turvakaukaloosi tarvitset: 1 & 2. 

 

Materiaali: palmikkokuosi: 50% puuvillaa ja 50% akryylia, helmenharmaa: 50% puuvillaa ja 50% akryylia ja sileä kuosi: 100% akryyliä

Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita

 

Konepesu: palmikkokuosi ja helmenharmaa konepesu 60 asteessa ja vaaleanharmaa sileä neulos hienopesu 30 asteessa.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Väri

01. Vaaleanharmaa sileä neulos, 02. Helmenharmaa sileä neulos, 03. Vaaleanharmaa palmikkoneulos, 04. Valkoinen palmikkoneulos, 05. Hiekka palmikkoneulos, 5. Hiekka palmikkoneulos, 1. Vaaleanharmaa sileä neulos, 2. Helmenharmaa sileä neulos, 3. Vaaleanharmaa palmikkoneulos, 4. Valkoinen palmikkoneulos

1 arvio tuotteelle Baby’s Only päällinen vauvan turvakaukaloon

  1. Riikka

    Aivan ihana päällinen Maxicosi Cabriofix turvakaukaloomme. Lisää vauvan viihtyisyyttä kaukalossa ja muuttaa kaukalon oman näköiseksi. Helmenharmaa väri on erityisen kaunis.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...