BIBS Infinity tutti vauvalle Vanilla silikoni
BIBS Infinity tutti vauvalle Vanilla silikoni
BIBS Infinity vauvan tutti Vanilla silikoni
Beiget vauvanvaatteet ja rusettipannat vauvalle PikkuVanilja

BIBS Infinity vauvan tutti Vanilla, silikoni

5,90 

  • Allergiaystävällinen
  • Tyylikäs muotoilu
  • Ajattomat värit
SKU N/A Osastot , , Tuotemerkki:

Kuvaus

BIBS Denmark Infinity silikoninen tutti vauvalle 0-6kk tai 6-12kk Vanilla

Moni äiti valitsee nykyisin juuri BIBS brändin tutin, koska se on todella tyylikäs ja näyttää vauvakuvissakin suloiselta!

Neutraalin väriset ja elegantit BIBS tutit on muotoiltu vähän kaarevaksi niin, ettei tutti haudo lapsen ihoa vaan ilma pääsee kiertämään paremmin. Tämä on tärkeää etenkin herkkäihoiselle vauvalle. Infinity tuttimallin imuosa on anatominen.

Silikonisen tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.

Infinity tuttia löytyy myös sävyssä Ivory. Tutin saa helposti kiinni Mylo tuttinauhaan, jotta tutti pysyy matkassa mukana ja tallessa! Tutille löytyy myös ilmava säilytyskotelo.

 

Materiaali: tuttiosa silikonia, kilpi kevyttä ja kestävää polypropeenia (PP)

BIBS Denmark on laadukas merkki, joka on ollut markkinoilla yli 40 vuotta.

Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa näin: huuhtele tutti ja kiehuta sitä reilussa vedessä noin 5 min. Nosta tutti vedestä ja anna kuivua. Painele tutin sisään mahdollisesti päässyt vesi pois. Steriloi tutti kerran päivässä, tarvittaessa useammin.

Tarkista tutin kunto vetämällä tutin päätä ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Koko

0-6 kk, 6-12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BIBS Infinity vauvan tutti Vanilla, silikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *