Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

Arvio 4.98 5:stä perustuen 46 asiakkaan arvotukseen.
(46 tuotearviota)

49,00 

Todella kaunis, vaaleansävyinen vauvakirja!

Varastossa

Kuvaus

Suloinen tarina sinusta- vauvakirja, kolmas painos

HUOM! Viimeiset 10 kappaletta neljännen painoksen kirjoja myynnissä nyt!

Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen ”Suloinen tarina Sinusta” -painatus.

Tämä on oikea kirja sinulle, jos haluat saada muistot vauva-ajalta kauniisti talteen, mutta että et halua itse askarrella ja leikellä. Tämä kirja sopii myös sinulle, jonka vahvin osaamisalue ei ole kirjoittaminen -kirja ohjaa sinua kirjaamaan ylös jokaisen oikeasti tärkeän asian vauva-ajasta ja lapsen leikki-iästä, ettei mikään tärkeä unohdu vahingossa.

Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

Vauvakirjaan on saatavilla myös kaunis koru, joka toimii kirjanmerkkinä ja koristeena, kurkkaa lisää tästä!  Muut, tämän kirjan kanssa samankokoiset ja yhteensopivat kirjat näet tästä: Viisi vuotta kanssasi ja Suloisia hetkiä.

Ihana idea Baby Shower-lahjaksi, kastelahjaksi tai yllätykseksi tuoreelle vauvaperheelle!

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ).

Kirjassa n. 200 sivua. Vauvakirjassa on niin sanottu ”avosidonta” eli kirjan sivut eivät ole kiinni kannessa. Tämä sidonta on valittu kirjaan asiakkaiden palautteen perusteella, eli avosidonnan ansiosta kirjan väliin voi liimata paljon kuvia ja kortteja ja kansi menee silti siististi kiinni.

 

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

HUOM! Viimeiset 10 kappaletta neljännen painoksen kirjoja myynnissä nyt!

 

46 arviota tuotteelle Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maria

  Aivan upea ja ihastuttava kirja pienokaiselle! Kirjaan voi muistoksi itselle ja pikkuiselle kirjoitella juuri ne kokemisen hetkellä merkitykselliselle tuntuvat tuntemukset, ajatukset ja pienet asiat, jotka muuten unohtuisivat.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Niina Valppu

  Todella ihana kirja pienelle ihmeelle ❤ Ei tarvinnu itsellä kahdesti miettiä, että millaisen kirjan omalle esikoiselle haluan, tämä on just täydellinen ❤ Ja lähetys, joka oli nopea ja kauniisti paketoitu/laitettu kirja omaan laatikkoon konvehdin ja kortin kera. Erittäin sydäntä lämmittävää❤

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Ansku

  Aivan ihana kirja! Juuri sellainen, mitä olin toivonutkin. Kaunis ja paljon tilaa vapaalle tekstille ja kuville. Erityisen mukavaa on se, että jo odotusajalta lähtien voi kirjoitella muistoja 🙂 Kiitos ♥

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Väisänen Terhi

  Aivan ihana kirja ja kummilahjaksi meni. <3 Lahjan saajan äitikin tykkäsi ja sukulaiset ihastelivat kauniita kuvia! Iso kiitos myös nopeasta toimituksesta ja kauniista kääreestä!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Karoliina

  Kaikinpuolin aivan täydellinen kirja, johon saa talteen kaikki ihanimmat hetket, joita voi muistella vuosien päästä. Paljon tilaa myös kuville, joten saa kaikki ikimuistoiset hetket kuvienkin muodossa talteen! Lisäksi toimitus oli todella nopea ja paketointi vertaansa vailla!!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Piia

  Kirja on aivan ihana. Annoin sen kummilahjana kastepäivänä. Äiti oli lahjaan enemmän kuin tyytyväinen, kertoikin ettei tuon kauniimpaa ja ihanampaa kirjaa ole nähnyt missään ja olen samaa mieltä <3 Toimitus oli nopea ja paketointi todella ihana.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minna

  Ihana vauvakirja! Paljon sivuja ja kauniita kuvia. Nopea toimitus, kuten aina, kiitos!

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jessica

  Kirja on aivan upea, olemme tilanneet sen omaan käyttöön ja lahjaksi. Kuvat ovat ihanan hempeät ja kirja on kaunis pitää esillä

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Noora

  Todella kattava ja monipuolinen kirja! Ja mielettömän kaunis, jota on ihana selailla ja täytellä. Varmasti mieluinen lahja myös odottavalle äidille!

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Outi

  Aivan ihana kirja, niin kaunis ja suloinen!❤️ Kirjasta huomaa, että se on tarkoin mietitty ja rakkaudella tehty. Kauniita kuvia ja riittävästi tilaa kirjoittaa. Juuri oikeat muistot ja asiat tulee kirjoitettua ylös, kun kaikelle on varattu oma paikkansa.
  Vielä lisäksi paketointi, jossa kirja tulee, vau! ❤️

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Hanna

  Aivan ihana kirja ja kauniisti paketoitu ♡♡♡ Kiitos!!

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Nea K

  Upea ihana kirja! Niin kaunis ulkoa ja sisältä 🙂 ja itse tykkään siitä, että asiat ovat kirjassa niin yksityiskohtaisesti. Haluan meinaan kirjoittaa mahdollisimman paljon lapseni elämästä niin, että siitä jää paljon muistoja ja tarinoita! Ja pakko vielä kehua, että aivan ihana pakkaus 😍 kiitos paljon!

 13. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mia

  Kaunis ja monipuolinen kirja! Plussaa kun on tilaa kuville ja kirjoittamisen voi aloittaa jo odotusajalta – ja jatkaa kahteen ikävuoteen asti, saa kaikki tärkeät ja suuret tapahtumat ensivuosilta talteen ♥ Ja paketti jossa kirja tuli, on aivan ihana! Hyvä paikka säilyttää kirjaa ja esimerkiksi muita pieniä juttuja. Ja pakko vielä antaa lisäpiste kirjan etukannen sisäpuolella olevasta taskusta, sinnekin saa talteen papereita ym. pientä mitä haluaa muistona säilyttää 🙂

 14. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiia

  Täydellinen kirja muistojen tallettamiseen! Paketin avaamiskokemuksesta plussaa, todella kauniisti kääritty.

 15. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Elina

  Ihana, kaunis kirja! Myös laatikko ja paketointi ihastutti. Monipuolinen sisältö! Toimitus oli nopea ja kaikinpuolin tyytyväinen ostokseeni❣️

 16. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sini

  Niin kaunis & jotenkin ihanilla ajatuksilla tehty mihin on mukava täydentää asioita.
  Mielestäni täydellinen kirja jota ei malta olla täyttämättä & selailematta joka päivä kunhan vauvantuoksulta kerkiää ❤ kiitos ❤

 17. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Heli Peltosalo

  Oli kyllä hienosti pakattu. Olin kuullut tästä ja tyttären toive lahja. Ei pettymystä!
  Toimitus oli kyllä nopeea, seuraavana päivänä postista noudettavista

 18. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena

  Kertakaikkisen ihastuttava kirja pikkuiselle. Tämä oli pakko ostaa itse, että pääsi jo raskausaikana kirjoittamaan tärkeitä muistoja. Kirjassa on tavattoman kauniit kuvat ja upeasti tilaa sekä kirjoituksille että valokuville. Hauskaa oli, että kirjan kuvissa esiintyvä pehmokoira löytyi myös meidän vauvan tarvikkeista.

 19. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiina

  Ihanan ainutlaatuinen kirja 🙂 Tällä kertaa meni lahjaksi,mutta aion ostaa myös itselleni kyseisen kirjan,jos joskus ilmestyy jälkikasvua ! Todella nopea toimitus ja siitä iso plussa!

 20. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Johanna

  Mie kyllä tykästyin tähän vauva kirjaan heti ku näin sen ja se oli pakko saada omallekkin vauvalle. Toimitus oli kyllä tosi nopea ja pakettikin oli niin nätti että! Kaiken lisäksi vielä suklaa patukka kruunasi koko homman.

 21. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Annika

  Aivan ihana, kaunis kirja! Pakattu erityisen nätisti. Kirja kauniissa valkoisessa laatikossa. Erittäin hyvä palvelu! Toimitus todella nopea. En voisi olla tyytyväisempi palveluun ja ostokseeni. Kiitos!

 22. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jenni

  Aivan upea kokonaisuus, joka miellyttää visuaalisesti. Kirjasta tuli kertaheitolla yksi tärkeimmistä vauvavuoden muistoista! Lisämainintana kiitos erittäin nopeasta toimituksesta ja paketin mukana tulleesta ihanasta herkullisesta yllätyksestä ❤

 23. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Katariina

  Ihana kirja johon on ilo tallettaa muistoja lapsuusajasta. Rakkaudella ja huolellisesti suunniteltu, kaunis ulkoa ja sisältä <3
  Plussaa ehdottomasti kun on tilaa kuville.

 24. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jenni

  Aivan ihana ja erittäin kaunis kokonaisuus<3
  Kirja on ihanan hempeä väritykseltään ja sitä on mielyttävä täyttää.
  Kuville ja kirjoituksille on riittävästi tilaa ja kirjasta saa mukavasti tehtyä omannäköisensä 🙂
  Toimitus sujui kivasti(nopea toimitus) ja pakkaus oli hyvin suojattu mahdollisilta kolhuilta, pienet yllätys namuset myös lämmitti mieltä 🙂
  minulla meni aikaa että löysin mieleiseni vauvakirjan, kauppojen kirjat kun ei oikein mielyttänyt silmää ja sitten ihan vahingossa törmäsin tähän ja sittenhän se oli ihan pakko saada 😉
  Tätä kirjaa en voi muutakuin suositella kaikille jotka rakastavat selkeyttä ja vaaleita sävyjä:)
  Kiitos <3

 25. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Susanne

  Tämä kirja vastasi kyllä täysin odotuksiani: kaiken kaikkiaan upea kokonaisuus, jonne on mukava kerätä oman lapsen muistot kahden ensimmäisen vuoden ajalta. Upean kirjan lisäksi mieltä piristi kaunis pakkaus!! Plussaa siitä, että kuukausien kohdalla on aina myös paikka valokuvalle, jolloin kirjaa voi käyttää samalla myös ensialbumina. Lisäksi kirjasta löytyy paljon tyhjää tilaa, jonne voi myös halutessaan lisätä kuvia tai vapaata tekstiä esim. myöhemmiltä vuosilta. 🙂
  Hyvää palautetta haluan antaa vielä PikkuVaniljan palvelusta. Kun sain kirjan käsiini, löysin yhdeltä sivulta tahran ja tämä harmitti tietysti kovasti. Laitoin asiasta viestiä kuvien kera ja pienen ajan sisällä sain vastauksen ja ilmoituksen, että minulle on lähetetty uusi kirja tilalle. Uuden kirjan kohdalla kaikki oli kunnossa. Parasta tässä oli se, että uusi kirja oli noudettavissa postista jo seuraavana päivänä. Voiko parempaa palvelua enää toivoakaan? 🙂
  Innolla odottelen esikoista syntyväksi, että pääsen täyttelemään tätä ihanaa kirjaa!! <3

 26. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Emmi

  Ihanasti paketoitu, kaunis valkoinen laatikko, jossa kirjaa voi säilyttää! <3 Toimitus oli nopea ja tilaus itsessään helppo ja vaivaton.
  Kirja on mielestäni kaunis, monipuolinen ja juuri sellainen, kuin toivoin! Nätit, hempeät kuvat ja paljon tilaa omille kirjoituksille. Suosittelen lämpimästi, myös lahjaideana ihana! 🙂

 27. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sini

  Kiitos aivan ihanasta tuotteesta! Tuli lahjaksi ja oli niin kauniisti pakattu/paketoitu etten raaskinut avata ja kurkistaa sisälle❤😍
  Varmasti vierailen täällä uudelleenkin!!

 28. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Iiro

  tuli todella nopeasti ja oli enemmän kuin loistava kirja! Kummilapseni vanhemmat tykkäsivät kovasti. Myös pakattu valmiiksi annettavaksi! Suosittelen!

 29. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Laura

  Maailman kaunein vauvakirja 😍 Vanhemmat lapsetkin kyselivät miksei heillä ole samanlaista 😚
  Toimitus oli nopea ja asiakaspalvelu ystävällistä, kiitos.

 30. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiina Manninen

  Aivan ihana vaaleasävyinen vauvakirja! Paljon kivaa täytettävää, sopivasti valmiita aiheita, mutta paljon myös tilaa omille ajatuksille. Nopea toimitus ja mikä parasta, miten kirja olikaan pakattu kauniisti!

 31. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pirjo Haiko

  Erilainen vauvakirja. Kaunista paketoinnista alkaen. Tuli nopeasti perille ja oli tykätty lahja.

 32. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Veera Hietala

  Nopea toimitus ja kauniisti paketoitu aivan ihastuttava kirja!

 33. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiina Jurvanen

  Aivan ihana kirja! Kaunis ja tyylikäs. Paljon täytettävää ja kuville kivasti tilaa. Nopea toimitus ja kaunis paketti, täydellinen itselle tai lahjaksi.

 34. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Saija

  Aivan ihana kirja! Tilasin kummilahjaksi. Kiitos nopeasta toimituksesta ja kauniista paketoinnista 😊.

 35. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Saara

  Ihana kirja, paljon tilaa kirjoittaa, huomioitu molemmat vanhemmat. Sukupuu-sivulle olisi voinut hahmotella taustalle jonkinlaisen sukupuun valmiiksi. Nyt sivut ovat tyhjiä, enkä tiedä miten lähtisin siihen sukupuuta piirtämään. Ehkä olisin myös toivonut hieman lisää tilaa raskaudenaikaisille kuville ja muistoille. Paketointi aivan ihana, prosessi tilaamisesta tilauksen saavuttamiseen kulkee samaa kaunista ja herkkää linjaa, asiakkaalle tulee tunne siitä, että PikkuVaniljassa todella välitetään asiakkaasta ja tuotteista. Kiitos!!!

 36. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Seppo

  Tilasin kirjan lahjaksi viime tipassa ja olin huolissani ehtiikö se perille, mutta toimitus oli todella nopea ja pari päivää jäi varaakin. Sisältöön en itse tarkemmin perehtynyt muuta kuin nettisivujen kautta kirjaa tilatessani, mutta se vaikutti hyvältä. Ulkoa päin kirja ja paketti oli ainakin todella hienon ja arvokkaan näköinen.

 37. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Salla

  Kirja on aivan ihana! Yksinkertainen mutta kaunis!

 38. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Henna

  Aivan ihana kirja, täydellinen ristiäislahja pienokaiselle. Toimitus oli erittäin nopea!

 39. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Emmi

  Aivan ihana vauvakirja, joka tulee kauniissa paketissa! Toimitus oli tosi nopea!

 40. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Katri

  Ihana ja suloinen vauvakirja! Ja nopea toimitus. Harmittaa kun ei tullut esikoiselle hankittua samanlaista.

 41. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Suvi

  Kirja oli paketoitu erittäin kauniisti mikäli oli mukavaa varsinkin kun kirja meni lahjaksi kummitytölle. Paketin mukana olleet konvehdit ja kortti viimeistelivät paketin.

 42. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  terhi.nyykooli

  Kaunein vauvakirja, jonka olen koskaan nähnyt. ♥ Ihanat vaaleat sävyt, kauniit kuvat ja hienosti rakennettu sisältö, joka johdattelee hyvin täyttämään kirjaa. Kyllä tuonne kelpaa oman rakkaan tyttären muistoja tallettaa. ♥ En enää mitään muuta vauvakirjaa ostaisikaan. Lisäksi kirja tulee niin kauniissa kotelossa, jonne voi keräillä pieniä muistoja. Palvelulle tälläkin kertaa täysi 10. ♥

 43. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jasmine

  Tosi kaunis kirja. Upea pakkaus, ei vaatinut mitään kääröjä ympärille. Sai sellaisenaan viedä kummitytölle ristiäislahjaksi.

  Erittäin nopea palvelu! Suosittelen ehdottomasti sekä kirjaa että muita upeita tuotteita. Harmoniset/ herkät sävyt sopivat vauva- ja lapsuusaikaan.

 44. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Linda

  Aivan ihana tuote ja ainutlaatuinen muisto. Nopea toimitus ja kaikki sujuu moitteettomasti ♡ aivan ihana Pikku Vanilja♡

 45. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Julia

  kaunis kirja, hyvällä sisällöllä❤️ennenäkemättömän nopea toimitus ja huippuhyvä palvelu!!

 46. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanna

  Saaja piti erittäin paljon saamastaan kirjasta! Erillittäin kaunis kirja, ja kauniisti paketoitu. Toivottavasti on vielä on myöhemminkin näitä kirjoja tarjolla!
  Vahvasti suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä Helisevä ja värisevä pikkupupu kulkee helposti vauvan mukana paikasta toiseen! Lelun saa helposti kiinni esimerkiksi turvakaukaloon, siinä lelu heiluu viihdyttäen vauvaa automatkan ajan. Pururengasta on mukava nakerrella, kun hampaat tekevät tuloaan ja kutittavat vauvan ikeniä. Pupu on suloisenpehmeä ja sileä, ravistamalla se pitää helisevää ääntä, vetämällä pupu värisee hetken kiinnittäen vauvan huomion. Vauvat rakastavat pupun pitkiä jalkoja ja lelusta saa hyvän haliotteen.

  Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä

  18,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Mamas&Papas iso pehmopupu Supersuloinen pupu sopii leluksi ja unikaveriksi vastasyntyneestä lähtien. Vauvat rakastavat pupun pitkiä tassuja ja lelusta saa hyvän haliotteen. Tämä silkkisen sileä pupu on ihana myös lastenhuoneen sisustukseen ja se pysyy hyvin istuma-asennossa esimerkiksi hyllyn reunalla!

  Mamas&Papas iso pehmopupu halittavaksi ja unikaveriksi

  25,00 
  Lisää ostoskoriin
 • PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu. Ihana mattapintainen valkoinen kortti, jossa suloinen istuvan pupun kuva. Sisäpuolelle voit kirjoittaa tervehdyksesi. Tämä kortti on kaunis sujauttaa lahjapaketin päälle, näin se viimeistelee lahjasi tyylikkäästi.

  PikkuVanilja valkoinen onnittelukortti pupu

  3,50 
  Lisää ostoskoriin