Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Upea helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Helmikaulakorun viimeistelee elegantti hopeinen pallolukko. Koru toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.
Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Upea helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Helmikaulakorun viimeistelee elegantti hopeinen pallolukko. Koru toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.
"Sain oman helminauhani lahjaksi kaukana asuvalta mutta rakkaalta kummitädiltäni kastepäivänäni. Koru näkyy 1 ja 2 -vuotiskuvissani ja vanhempani pukivat helminauhan minulle moniin juhliin lapsuuteni varrella. Viime vuonna menin naimisiin tämä sama valkoinen koru kaulassani. Helminauhallani on minulle mittaamaton tunnearvo." -Maria 32v. Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai 1-vuotissyntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Tyylikäs helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät.
Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Tyylikäs helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Gaura Pearlsin helmissä on huomioitu pitkä käyttöikä -helminauhan mukana tulee jatkopala, jonka avulla helmiä voi käyttää lapsen kasvaessa. 30cm pituinen helminauha sopii jatkopalan kanssa käytettäväksi koko lapsuuden ja nuoruuden, joillekin korun pituus riittää myös aikuisena. Jos haluat, että tyttö voi varmasti käyttää korua myös aikuisena, parempi valinta on 35 cm helminauha, josta saadaan jatkopalan kanssa täyspitkä helmikaulakoru.
Gaura Pearls Helmirannekoru jatkopalalla "Sain oman helminauhani lahjaksi kaukana asuvalta mutta rakkaalta kummitädiltäni kastepäivänäni. Koru näkyy 1 ja 2 -vuotiskuvissani ja vanhempani pukivat helminauhan minulle moniin juhliin lapsuuteni varrella. Viime vuonna menin naimisiin tämä sama valkoinen koru kaulassani. Helminauhallani on minulle mittaamaton tunnearvo." -Maria 32v. Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, helmikoru on oikea valinta. Tyylikäs helmirannekoru on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät.
Gaura Pearls nappikorvakorut aidot helmet Yksinkertaisen kauniit nappikorvakorut aidoilla helmillä ovat klassiset ja ajattomat, siksi ne ovat ihana lahja pienen tytön juhlapäivänä! Helmenhohtoiset tyylikkäät korvakorut ovat lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Helmikorvakoruja on kahta kokoa. Keskikoisten korvakorujen helmen koko on 6,5-7 mm ja suurien koko on 9,5-10mm. Lapsille ostetaan eniten 7mm kokoa, nuoret ja aikuiset käyttävät paljon näyttävää 10mm kokoa. Korvakorut toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.
Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, helmisetti on oikea valinta. Tähän settiin kuuluu 35cm pituinen kaulakoru, rannekoru ja korvakorut. Helmenhohtoinen korusetti on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Korusetti toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna valkoisessa laatikossa, jonka viimeistelee leveä valkoinen satiininauha, sekä kokonaisuuteen sopiva pupukortti.
Gaura Pearls nappikorvakorut aidot helmet Yksinkertaisen kauniit nappikorvakorut aidoilla helmillä ovat klassiset ja ajattomat, siksi ne ovat ihana lahja pienen tytön juhlapäivänä! Helmenhohtoiset tyylikkäät korvakorut ovat lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Korvakorut toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.
Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Tyylikäs helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät.
Ristiäsilahja tytölle Gaura Pearls aito helmirannekoru jatkopalalla

Gaura Pearls Luksussetti lahjaksi

(6 tuotearviota)

165,00 210,00 

Pienelle tytölle sopiva korusetti on lahja, joka kulkee lapsen mukana aina aikuisuuteen saakka!

Kuvaus

Gaura Pearls Luksussetti lahjaksi

”Sain oman helminauhani lahjaksi kaukana asuvalta mutta rakkaalta kummitädiltäni kastepäivänäni. Koru näkyy 1 ja 2 -vuotiskuvissani ja vanhempani pukivat helminauhan minulle moniin juhliin lapsuuteni varrella. Viime vuonna menin naimisiin tämä sama valkoinen koru kaulassani. Helminauhallani on minulle mittaamaton tunnearvo.” -Maria 32v.

Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, helmisetti on oikea valinta. Tähän settiin kuuluu 35cm pituinen kaulakoru, rannekoru ja korvakorut. Helmenhohtoinen korusetti on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät.

Korusetti toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna valkoisessa laatikossa, jonka viimeistelee leveä valkoinen satiininauha, sekä kokonaisuuteen sopiva pupukortti.

Voit valita luksussetin myös kaiverrettuna: tällöin rannekoruun ja kaulakoruun kiinnitetään kaunis pieni hopeinen laatta, johon mahtuu kaivertamaan lapsen nimikirjaimet, etunimen kirjaimen tai kirjaimen + sydämen, kuten viimeisessä kuvassa.

 

Helmi symboloi hiljaista ja vahvaa sisäistä viisautta. Helmissä uskotaan olevan suojelevaa voimaa ja samaan aikaan kykyä rauhoittaa mieltä silloinkin, kun ympärillä myrskyää. Helmien on sanottu vetävän puoleensa onnellisuutta, valoa ja menestystä. 

Gaura Pearlsin helmissä on huomioitu pitkä käyttöikä -helminauhan ja rannekorun mukana tulee jatkopalat, joiden avulla helmiä voi käyttää lapsen kasvaessa.  Korujen pituudet riittävät siis myös aikuisena. Korun jatkopala on pakkauksessa kevyesti solmittuna, eikä ole tarkoitettu sellaisenaan käyttöön. Jatkopalan kanssa koru tulee punoa uudelleen huolellisesti asiantuntijalla ennen käyttöä. Korun mukana toimitettava aitoustodistus takaa, että korusi on aito, skandinaavinen designkoru.

 

Koska lahjatilauksilla on usein kiire, PikkuVanilja panostaa nopeaan toimitukseen. Keskiviikkona ennen klo 12 tehdyt tilaukset ehtivät todella hyvin perille saman viikonlopun juhliin (paketti on noudettavissa torstaina tai ihan viimeistään perjantaina.) Huomioithan, että jos haluat korut kaiverruksella, on toimitusaika 4 päivää. Jos olet jo myöhässä lahjan tilauksen kanssa, nopein vaihtoehto on ostaa PikkuVaniljan eLahjakortti, jonka voit ladata heti tilauksen jälkeen ja tulostaa omalla kotikoneellasi.

 

 

Gaura Pearls Designhelmet edustavat laadukasta käsityötä ja kaunista viimeistelyä. Korut valmistetaan Euroopassa.

Helmikorut on aina valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rhodinoidusta 925 hopeasta (rhodiumpinnoite tuo hopeaan kirkkautta ja estää tummumisen). Korun mukana saat myös aitoustodistuksen.

Kun tulee aika punoa koru pidemmäksi, helminauhan voi lähettää Gaura Pearlsille tai viedä kultasepänliikkeeseen. Ammattilainen puhdistaa ja tarkistaa korun sekä punoo sen uudelleen sopivaan mittaan pientä lisämaksua vastaan.

 

Lue Caritan Char and the City -blogista kokeneen kummitädin vinkit siihen, mitä ostaa lahjaksi 1-vuotiaalle tytölle! Pojille sopivia lahjavinkkejä löydät täältä: Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle?

Picture credit: @_annasofia_ , @charandthecity ja @annikaeedit

 

Lisätiedot

Tuote

1. Luksussetti, 2. Luksussetti lapsen nimikirjaimilla

6 arviota tuotteelle Gaura Pearls Luksussetti lahjaksi

 1. Marika

  Kauniit helmet, tulivat kummitytölle ristiäislahjaksi.
  Nopea toimitus ja ihana asiakaspavelu. Tilaan varmasti jatkossakin jotain 🙂

 2. Heidi

  Upea setti! <3 jatkopala on ihana idea jotta koruja saa käytettyä myös aikuisena. Täydellinen lahja!

 3. Tarja Pöyhönen

  Ihana lahja lapsenlapselle, joka säilyy läpi elämän. Lahja oli upeasti paketoitu ja toimitus oli nopea. Tämä verkkokauppa on täynnä ihania tuotteita ja tilaan jatkossakin täältä!

 4. Kirsi Selkee-Tuokko

  Hankin tämän helmisetin kastelahjaksi tyttärentyttärelle. Ihastuttava!
  Lahja oli niin tyylikkäästi paketoitu. Olen hankkinut Pikkuvaniljasta kaikkea ihanaa ja aina saan ihastua. Kiitos!

 5. Veera

  Täydellinen (kaste)lahja pienelle prinsessalle! <3 Pikkuvaniljan upea paketointi ja erittäin nopea toimitus tekee ostopäätöksen helpoksi. 10++ kokemus kokonaisuudessaan.

 6. Pamela Aalto

  Tilasin tämän setin meidän lapsenlapselle kastelahjaksi. Nopea toimitus. Niin kauniisti pakattu ja helmet niin kauniit. Ihan niin kun oli kuvauksessa kirjoitettu. Kokemuksesta annan täyden 10:) Kiitos

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *