Hopeinen laattakaulakoru pojalle

65,00 75,00 

Ajaton ja aina tyylikäs lahja pojalle!

Poista

Kuvaus

Hopeinen laattakaulakoru pojalle

Jos haluat valita pienelle pojalle jonkin ajattoman lahjan kastepäivään tai 1-vuotislahjaksi, koru on todella hyvä valinta. Korusta jää pysyvä muisto ja se kulkee pojan mukana läpi elämän. Hopeiseen laattaan voi kaiveruttaa pojan nimen tai nimen alkukirjaimen. Tämä koru on muodoltaan sellainen, jota poika voi tyylikkäästi pitää kaikenikäisenä ja materiaaliltaan koru on arvokkaampi kuin teräksestä valmistetut korut.

Kun hopeaketju jää pojan kasvaessa lyhyeksi, voi riipuksen siirtää toiseen pojalle mieluisaan ketjuun.

Tilauksesi toimitetaan valmiiksi kauniisti paketoituna harmaaseen lahjarasiaan, jonka tyylin viimeistelee valkoinen leveä satiininauha.

 

Koska lahjatilauksilla on usein kiire, PikkuVanilja panostaa nopeaan toimitukseen. Keskiviikkona ennen klo 12 tehdyt tilaukset ehtivät todella hyvin perille saman viikonlopun juhliin (paketti on noudettavissa torstaina tai ihan viimeistään perjantaina.) . Jos olet jo myöhässä lahjan tilauksen kanssa, nopein vaihtoehto on ostaa PikkuVaniljan eLahjakortti, jonka voit ladata heti tilauksen jälkeen ja tulostaa omalla kotikoneellasi.

 

Jos tilaat korun kaiverruksen kanssa, lisää haluamasi nimi tai nimikirjain tilauksen Lisätieto-kenttään. Kaiverretun korun toimitusaika on noin 1 viikko.

 

Koko koru, niin riipus kuin ketjukin ovat 925 hopeaa. Koru on valmistettu huolellisesti käsityönä.

Koko: Ketjun pituus 36cm, vahvuus 1,5mm.

Valmistajana on pieni paikallinen Kulta- ja Hopeapaja Korundi

 

 

Lisätiedot

Tyyli

ilman kaiverrusta, kaiverruksen kanssa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hopeinen laattakaulakoru pojalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...