Viisi vuotta kanssasi valkoinen kirja päivittäisille muistoille

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

35,00 41,00 

Kirjoita ylös pieniä muistoja vuoden jokaisena päivänä!

Poista

Kuvaus

Viisi vuotta kanssasi valkoinen lausepäiväkirja 

”Kun katson takaisin aikaan, jolloin lapset olivat vielä pieniä, kaduttaa hirveän paljon, etten kirjoittanut mitään ylös arjestamme. Silloin tuntui, ettei aikaa ja jaksamista ole, mutta tänä päivänä haluaisin lukea arjestani kolmen pienen lapsen äitinä. Muistella ja fiilistellä aikaa, johon en enää pääse takaisin. Olen unohtanut paljon, se harmittaa.”

Viisi vuotta kanssasi on ”one line a day”  eli yksi rivi päivässä -tyyppinen lausepäiväkirja, jota voit alkaa käyttää mihin aikaan tahansa: valitse vain oikea päivämäärä ja kirjoita oikea vuosiluku paikoilleen. Kirjoita kirjan ylimmälle riville tekstisi ja jatka kirjoittamista seuraavana päivänä seuraavalle sivulle.

Kun päivän pienet mukavat hetket tallentuvat kirjan sivuille, muodostuu kirjasta vuosien saatossa tärkeä ja arvokas muisto niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Kirja on alunperin suunniteltu äidille tai isälle, joka voi kirjoittaa ylös muutaman lauseen jokaisesta päivästä perheensä parissa -ja antaa kirjan aikanaan lapselle, jotta tämä voi lukea, millaista oli arki hänen kanssaan ja hänen lapsuudessaan. Millaisia olivat viikonloput, mitä jouluperinteitä teillä oli? Millaisia kavereita päiväkodissa oli ja mitkä olivat lapsen lempileikit lapsena? Mihin lautapeleihin hurahditte ja mitä harrastuksia kokeilitte?

Voit kuitenkin käyttää kirjaa yhtä hyvin myös omana päiväkirjanasi tai kiitollisuuspäiväkirjana, jolloin kirjoitat päivittäin muutaman asian, joista olet elämässäsi tänään kiitollinen. Tämä on erittäin vahva ja positiivinen tapa, joka vetää arkeesi paljon hyviä asioita.

Voit myös alkaa täyttää kirjaa asioilla, joista pidät puolisossasi ja kirjata ylös yhteistä matkaanne, pieniä arkisiakin asioita -kuinka upea lahja tästä tulisi täytettynä esimerkiksi pariskunnan hääpäivänä!

Kirja on valkoinen ja kannessa on ”Viisi vuotta kanssasi” teksti kultaisella folioinnilla. Kirjaan mahtuu kirjoittamaan pieniä muistoja 5 vuoden ajalta.

 

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ). Viisi vuotta kanssasi on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta vauvakirjan ja Suloisia hetkiä vieraskirjan kanssa.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

Lisätiedot

Tuote

1. Viisi vuotta kanssasi -kirja, 2. Kirja tyylikkäästi paketoituna + pupukortti

1 arvio tuotteelle Viisi vuotta kanssasi valkoinen kirja päivittäisille muistoille

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  JM

  Aivan ihana lahja ystävälle, jolle on syntymässä maailman rakkain pieni <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä Helisevä ja värisevä pikkupupu kulkee helposti vauvan mukana paikasta toiseen! Lelun saa helposti kiinni esimerkiksi turvakaukaloon, siinä lelu heiluu viihdyttäen vauvaa automatkan ajan. Pururengasta on mukava nakerrella, kun hampaat tekevät tuloaan ja kutittavat vauvan ikeniä. Pupu on suloisenpehmeä ja sileä, ravistamalla se pitää helisevää ääntä, vetämällä pupu värisee hetken kiinnittäen vauvan huomion. Vauvat rakastavat pupun pitkiä jalkoja ja lelusta saa hyvän haliotteen.

  Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä

  18,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Baby Milestone Blanket viltti vauvakuvaukseen  Viimeistään ensimmäisen vauvan synnyttyä jokaisessa perheessä aletaan räpsiä kasapäin valokuvia. Tämä yksinkertaisen tyylikäs valkoinen viltti sopii kauniisti vauvan valokuvaukseen -muodosta vauvan tai lapsen ikä puisella nuolella ja rinkulalla, jotka tulevat pakkauksen mukana. Nappaa vauvasta kuva joka kuukausi, niin näet vauvan kasvun ja kehittymisen. Tästä tallentuu ihanat muistot myös valokuva-albumiin tai vauvakirjan sivuille.  Voit kuvata vauvaa myös sellaisina päivinä, kun jotain uutta jännittävää on tapahtunut: esimerkiksi vauva hymyilemässä, istumassa tai konttaamassa ensimmäistä kertaa! 

  Baby Milestone Blanket vauvakuvausviltti

  Arvostelu tuotteesta: 4.67 / 5
  22,00 
  Lue Lisää
 • Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen "Suloinen tarina Sinusta" -painatus. Tämä on oikea kirja sinulle, jos haluat saada muistot vauva-ajalta kauniisti talteen, mutta että et halua itse askarrella ja leikellä. Tämä kirja sopii myös sinulle, jonka vahvin osaamisalue ei ole kirjoittaminen -kirja ohjaa sinua kirjaamaan ylös jokaisen oikeasti tärkeän asian vauva-ajasta ja lapsen leikki-iästä, ettei mikään tärkeä unohdu vahingossa. Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

  Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

  Arvostelu tuotteesta: 4.98 / 5
  49,00 68,00 
  Valitse vaihtoehdoista