Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin Laita tämä kirja esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit koristella vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla!
Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin Laita tämä kirja esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit koristella vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla!
Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin Laita tämä kirja esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit koristella vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla!

Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin

(14 tuotearviota)

16,00 20,00 

Kirjaan tallentuu ihania muistoja tärkeästä juhlapäivästä!

Kuvaus

Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja lapsen juhliin

Laita tämä kirja esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit koristella vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla!

” Tein vauvamme ristiäisiin kirjan, jonka sivuille olin laittanut jokaiselle vieraalle kolme täytettävää kohtaa: 1.) Minä toivon sinulle…. 2.) Paras saamani oppi elämästä… ja 3.) Tätä et ehkä tiennyt minusta…Ja vieraat saivat täydentää lauseet. Myöhemmin kehitin ristiäisissä otetut valokuvat ja lisäsin ne kirjaan, joten tyttäreni sai ”Minun ristiäiseni” -kirjan, jossa ovat meille rakkaimpien ihmisten viestit hänelle! ”

-Linnea

Vieraskirjaa voit käyttää myös baby shower -juhlissa ja myöhemmin vuosittain lapsen syntymäpäivillä!

Kirja on valkoinen ja kannessa on ”Suloisia hetkiä” teksti kultaisella folioinnilla, kirjassa on 50 tyhjää valkoista sivua.

 

Vieraskirja kokemuksia :

”Tässä on todella suloinen idea! Annoin lahjaksi odottavalle äidille vauvajuhlissa, jossa aloitimme jo terveisten jättämisen vauvalle. Terkut jatkuvat sairaalasta kotiuduttua, ensimmäisten vieraiden käydessä vauvaa katsomassa, ristiäispäivänä ja muina merkittävinä aikoina. Vauvakirjaan ei koskaan kaikkien terveiset ja muistot mahdu, joten tämä on loistava lisä siihen!” -Laura

”Sain vauvakirjan lahjaksi pojan syntyessä ja tilasin tämän sen jatkoksi juhlia ajatellen. Tilasin kirjan 2pv ennen ristiäisiä, mielettömän nopea toimitus myös tänne syrjempään ja loistava lämmin palvelu! Ihana paketti!
Meillä aloiteltiin kirja ristiäisistä, tyhjät sivut mahdollistavat kirjan käytön eri tavoin. Meillä oli vieressä kastejuhlassa värssy, missä toivoimme nimen kirjoittamisen lisäksi/vaihtoehtoisesti elämänohjetta, runoa, ajatusta päivästä tai jopa piirtämistä. Näin saimme muiston myös paikalla olleista lapsivieraista heidän käsialallaan.” -Satu

”Lapsenlapselle kastejuhlaan äidin toiveesta tilasin. Tuote tuli nopeasti ja oli niin kauniisti pakattu että näin sen juhlassa ensi kertaa. Kirja otettiin heti käyttöön vieraskirjana. Toivottavasti rippijuhlissa sama kirja on pojalla käytössä. Kirjan ulkoasu sopii sekä pojalle että tytölle. Kiitos hyvästä palvelusta!” -Keltaisen talon mummo

 

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ). Suloisia hetkiä on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta vauvakirjan ja Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirjan kanssa. Samaan kokoelmaan yhteensopivat valokuva-albumit löydät täältä: Kuvia sinusta -Ensimmäinen albumisi ja Unohtumattomia hetkiä yhdessä valokuvakirja.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Suloisia hetkiä -vieraskirja, 2. Vieraskirja + nopeampi toimitus

14 arviota tuotteelle Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin

 1. Laura

  Tässä on todella suloinen idea! Annoin lahjaksi odottavalle äidille vauvajuhlissa, jossa aloitimme jo terveisten jättämisen vauvalle. Terkut jatkuvat sairaalasta kotiuduttua, ensimmäisten vieraiden käydessä vauvaa katsomassa, ristiäispäivänä ja muina merkittävinä aikoina. Vauvakirjaan ei koskaan kaikkien terveiset ja muistot mahdu, joten tämä on loistava lisä siihen!

  Paketti lähetettiin todella nopeasti tilauksen jälkeen!

 2. Tiina

  Ihanaa jatkoa Suloinen tarina sinusta kirjalle. 1-vuotisjuhlissa kirja pääsi käyttöön ja jatkossa sinne ikuistetaan kaikki pikkuneidin tärkeät juhlat. Tyhjät sivut saa koristella mielensä mukaisesti 🙂

  Paketti tuli seuraavana päivänä joten toimitus ei olisi voinut nopeampaa olla. Ihanasti pakattu paketti!

 3. Heli

  Aivan ihana kirja, jonka voi antaa sellaisenaan lahjaksi tai kuten itse tein, täyttämällä jo valmiiksi kuvilla yhteisistä muistoista!

  Paketti tuli nopeasti perille ja oli todella kauniisti pakattu. Kaikin puolin erittäin onnistunut tilaus!

 4. Marja Haukijärvi

  Kaunis ihana kirja sellaisenaan lahjaksi! Palvelu oli sujuvaa ja toimitus nopea! Lisäksi hymyn huulille toi paketissa olevat namit! 🙂
  Kiitos!

 5. iida

  Todella suloinen jatko vauvakirjalle jonne voi vieraat kirjottaa terveisiä tai mitä ikinä haluaakaan <3
  Meillä alkaa käyttö kastepäivästä niin pitkälle kun tyttö vaan haluaa <3

  Nopea toimitus ja todella hyvää palvelua!

 6. Nina

  Kaunis kirja, ihana lahjaidea! Todella nopea toimitus ja ihanasti paketoitu ❣

 7. Pauliina

  Nopea toimitus ja mukana tulleet namit piristivät päivää. Kirja oli juuri sellainen mitä etsinkin.

 8. Satu

  Sain vauvakirjan lahjaksi pojan syntyessä ja tilasin tämän sen jatkoksi juhlia ajatellen. Tilasin kirjan 2pv ennen ristiäisiä, mielettömän nopea toimitus myös tänne syrjempään ja loistava lämmin palvelu! Ihana paketti!
  Meillä aloiteltiin kirja ristiäisistä, tyhjät sivut mahdollistavat kirjan käytön eri tavoin. Meillä oli vieressä kastejuhlassa värssy, missä toivoimme nimen kirjoittamisen lisäksi/vaihtoehtoisesti elämänohjetta, runoa, ajatusta päivästä tai jopa piirtämistä. Näin saimme muiston myös paikalla olleista lapsivieraista heidän käsialallaan 🙂

 9. Sonja

  Kaunis ja ajaton kirja, hyvä hinta-laatusuhde. Erittäin nopea toimitus, kaunis paketointi. Meillä kirja aloitettiin neidin ristiäisissä vieraskirjana ja jatketaan tulevien synttäreiden ym. yhteydessä.

 10. Ulla-Maija

  Ihana kirja meni kummitytön ensimmäisen lapsen ristiäisiin. PikkuVaniljan tilaus tulee aina nopeasti ja pakkaukset on aina täydellisiä joten itse ei tarvitse muuta kuin kirjoittaa nimi korttiin. Ja tilaaja saa vielä herkut kaupan päälle.
  Helppoa ja ihanaa❤️

 11. Keltaisen talon mummo

  Lapsenlapselle kastejuhlaan äidin toiveesta tilasin. Tuote tuli nopeasti ja oli niin kauniisti pakattu että näin sen juhlassa ensi kertaa. Kirja otettiin heti käyttöön vieraskirjana. Toivottavasti rippijuhlissa sama kirja on pojalla käytössä. Kirjan ulkoasu sopii sekä pojalle että tytölle. Kiitos hyvästä palvelusta!

 12. Miltsi

  Tuote tuli todella nopeasti ja oli pakattu niin kauniisti. Kirja meni lahjaksi odottavalle äidille babyshowereihin eikä sille tarvinnut tehdä mitään kun pakkaus oli niin suloinen valmiiksi❤️

 13. Marja

  Suloisesti rusettiin kiedottu kirja. Oli ilo antaa se lahjana ensimmäistä lastaan odottavalle nuorelle parille.
  Saaja piti lahjasta kovasti ja seuraava lahja heille onkin turvakaukalon lämpöpussi ja kaukalosuoja.

 14. Jasmin

  Ihanan suloinen vieraskirja pienen jokaiseen juhlaan. Muistoja tulee kerättyä vuosien varrella kätevästi näiden kauniiden kansien väliin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *