Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin

(8 tuotearviota)

15,00 39,00 

Kirjaan tallentuu ihania muistoja tärkeästä juhlapäivästä!

Poista

Kuvaus

Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja lapsen juhliin

Laita tämä kirja esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit koristella vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla!

” Tein vauvamme ristiäisiin kirjan, jonka sivuille olin laittanut jokaiselle vieraalle kolme täytettävää kohtaa: 1.) Minä toivon sinulle…. 2.) Paras saamani oppi elämästä… ja 3.) Tätä et ehkä tiennyt minusta…Ja vieraat saivat täydentää lauseet. Myöhemmin kehitin ristiäisissä otetut valokuvat ja lisäsin ne kirjaan, joten tyttäreni sai ”Minun ristiäiseni” -kirjan, jossa ovat meille rakkaimpien ihmisten viestit hänelle! ”

-Linnea

Vieraskirjaa voit käyttää myös baby shower -juhlissa ja myöhemmin vuosittain lapsen syntymäpäivillä!

Kirja on valkoinen ja kannessa on ”Suloisia hetkiä” teksti kultaisella folioinnilla, kirjassa on 50 tyhjää valkoista sivua.

 

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ). Suloisia hetkiä on suunniteltu sopimaan yhteen Suloinen tarina sinusta vauvakirjan ja Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirjan kanssa.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Tuote

1. Suloisia hetkiä -vieraskirja, 2. Kirja tyylikkäästi paketoituna + pupukortti, 3. Kirja tyylikkäästi paketoituna, kortti + rusettipanta tytölle

8 arviota tuotteelle Suloisia hetkiä valkoinen vieraskirja vauvan juhliin

 1. Laura

  Tässä on todella suloinen idea! Annoin lahjaksi odottavalle äidille vauvajuhlissa, jossa aloitimme jo terveisten jättämisen vauvalle. Terkut jatkuvat sairaalasta kotiuduttua, ensimmäisten vieraiden käydessä vauvaa katsomassa, ristiäispäivänä ja muina merkittävinä aikoina. Vauvakirjaan ei koskaan kaikkien terveiset ja muistot mahdu, joten tämä on loistava lisä siihen!

  Paketti lähetettiin todella nopeasti tilauksen jälkeen!

 2. Tiina

  Ihanaa jatkoa Suloinen tarina sinusta kirjalle. 1-vuotisjuhlissa kirja pääsi käyttöön ja jatkossa sinne ikuistetaan kaikki pikkuneidin tärkeät juhlat. Tyhjät sivut saa koristella mielensä mukaisesti 🙂

  Paketti tuli seuraavana päivänä joten toimitus ei olisi voinut nopeampaa olla. Ihanasti pakattu paketti!

 3. Heli

  Aivan ihana kirja, jonka voi antaa sellaisenaan lahjaksi tai kuten itse tein, täyttämällä jo valmiiksi kuvilla yhteisistä muistoista!

  Paketti tuli nopeasti perille ja oli todella kauniisti pakattu. Kaikin puolin erittäin onnistunut tilaus!

 4. Marja Haukijärvi

  Kaunis ihana kirja sellaisenaan lahjaksi! Palvelu oli sujuvaa ja toimitus nopea! Lisäksi hymyn huulille toi paketissa olevat namit! 🙂
  Kiitos!

 5. iida

  Todella suloinen jatko vauvakirjalle jonne voi vieraat kirjottaa terveisiä tai mitä ikinä haluaakaan <3
  Meillä alkaa käyttö kastepäivästä niin pitkälle kun tyttö vaan haluaa <3

  Nopea toimitus ja todella hyvää palvelua!

 6. Nina

  Kaunis kirja, ihana lahjaidea! Todella nopea toimitus ja ihanasti paketoitu ❣

 7. Pauliina

  Nopea toimitus ja mukana tulleet namit piristivät päivää. Kirja oli juuri sellainen mitä etsinkin.

 8. Satu

  Sain vauvakirjan lahjaksi pojan syntyessä ja tilasin tämän sen jatkoksi juhlia ajatellen. Tilasin kirjan 2pv ennen ristiäisiä, mielettömän nopea toimitus myös tänne syrjempään ja loistava lämmin palvelu! Ihana paketti!
  Meillä aloiteltiin kirja ristiäisistä, tyhjät sivut mahdollistavat kirjan käytön eri tavoin. Meillä oli vieressä kastejuhlassa värssy, missä toivoimme nimen kirjoittamisen lisäksi/vaihtoehtoisesti elämänohjetta, runoa, ajatusta päivästä tai jopa piirtämistä. Näin saimme muiston myös paikalla olleista lapsivieraista heidän käsialallaan 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen "Suloinen tarina Sinusta" -painatus. Tämä on oikea kirja sinulle, jos haluat saada muistot vauva-ajalta kauniisti talteen, mutta että et halua itse askarrella ja leikellä. Tämä kirja sopii myös sinulle, jonka vahvin osaamisalue ei ole kirjoittaminen -kirja ohjaa sinua kirjaamaan ylös jokaisen oikeasti tärkeän asian vauva-ajasta ja lapsen leikki-iästä, ettei mikään tärkeä unohdu vahingossa. Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

  Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

  49,00 68,00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Baby Milestone Blanket viltti vauvakuvaukseen  Viimeistään ensimmäisen vauvan synnyttyä jokaisessa perheessä aletaan räpsiä kasapäin valokuvia. Tämä yksinkertaisen tyylikäs valkoinen viltti sopii kauniisti vauvan valokuvaukseen -muodosta vauvan tai lapsen ikä puisella nuolella ja rinkulalla, jotka tulevat pakkauksen mukana. Nappaa vauvasta kuva joka kuukausi, niin näet vauvan kasvun ja kehittymisen. Tästä tallentuu ihanat muistot myös valokuva-albumiin tai vauvakirjan sivuille.  Voit kuvata vauvaa myös sellaisina päivinä, kun jotain uutta jännittävää on tapahtunut: esimerkiksi vauva hymyilemässä, istumassa tai konttaamassa ensimmäistä kertaa! 

  Baby Milestone Blanket vauvakuvausviltti

  22,00 
  Lue Lisää
 • Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä Helisevä ja värisevä pikkupupu kulkee helposti vauvan mukana paikasta toiseen! Lelun saa helposti kiinni esimerkiksi turvakaukaloon, siinä lelu heiluu viihdyttäen vauvaa automatkan ajan. Pururengasta on mukava nakerrella, kun hampaat tekevät tuloaan ja kutittavat vauvan ikeniä. Pupu on suloisenpehmeä ja sileä, ravistamalla se pitää helisevää ääntä, vetämällä pupu värisee hetken kiinnittäen vauvan huomion. Vauvat rakastavat pupun pitkiä jalkoja ja lelusta saa hyvän haliotteen.

  Mamas&Papas Jitter Bunny -pupu purulelu värinällä ja helinällä

  18,00 
  Lisää ostoskoriin