FRIGG Rope Night vauvan unitutti Cream silikoni
FRIGG Rope Night vauvan unitutti Cream silikoni
FRIGG Rope Night vauvan yötutti Cream silikoni

FRIGG Rope NIGHT vauvan yötutti Cream, silikoni

4,95 

  • Allergiaystävällinen
  • Tyylikäs muotoilu
  • Ajattomat värit

Kuvaus

FRIGG Rope NIGHT silikoninen unitutti vauvalle 0-6 kk tai 6-12 kk, sävy Cream

Loistavaa tässä tutissa on se, että tutin rinkula hohtaa pimeässä! Näin tutin löytää vauvalle yöllä myös valoja sytyttämättä. FRIGG tuttien suosio perustuu ajattoman tyylikkääseen ulkonäköön, tuteissa on kauniit sävyt ja Rope -malliston tuteissa on tyylikäs reuna! Nykyajan äidit myös arvostavat sitä, että tutit on suunniteltu ja valmistettu Kiinan sijaan Tanskassa.

FRIGG Rope tutit on muotoiltu vähän kaarevaksi niin, ettei tutti haudo lapsen ihoa vaan ilma pääsee kiertämään paremmin. Tämä on tärkeää etenkin herkkäihoiselle vauvalle. Tässä tuttimallissa imupää on kirsikanmallinen eli pyöreä.

Silikonisen tutin etuja ovat allergiaystävällisyys, tutin hajuttomuus ja mauttomuus sekä se, että tutin materiaali kestää kiehuttamisen. Silikoni on materiaalina läpinäkyvä ja hyvin sileä, joten se ei kerää mikrobeja helposti.

 

Materiaali: tuttiosa silikonia, kilpi kevyttä ja kestävää polypropeenia (PP). Tuotteessa ei ole lainkaan PVC:tä, BPA:ta tai ftalaatteja.

 

Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa näin: huuhtele tutti ja kiehuta sitä reilussa vedessä noin 5 min. Nosta tutti vedestä ja anna kuivua. Painele tutin sisään mahdollisesti päässyt vesi pois. Steriloi tutti kerran päivässä, tarvittaessa useammin.

Tarkista tutin kunto vetämällä tutin päätä ennen jokaista käyttökertaa ja vaihda tutti heti, jos havaitset siinä vauriota. Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen noin 4-6 viikon välein, riippuen siitä, kuinka paljon tuttia käytetään. Noudattamalla suositusta tutti pysyy hygieenisenä ja turvallisena vauvalle.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

Lisätiedot

Koko

0-6 kk, 6-12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FRIGG Rope NIGHT vauvan yötutti Cream, silikoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *