Linnolahti Baby Books White -kirjasetti

(1 tuotearvio)

89,90 

Kirjasarjan sivuille tallentuu ihania muistoja perheesi arjesta!

Varastossa

Kuvaus

Linnolahti Baby Books White -tyylikäs valkoinen kirjasetti

”Minä kerron sinulle, mitä kaikkea me olemme yhdessä kokeneet!”

Näiden kansien väliin saat kirjoitettua kaiken tärkeän perheesi arjesta ja vauvan ensimmäisistä vuosista! Setti sisältää 3 PikkuVaniljan valikoiman suosituinta kirjaa edullisempaan hintaan: Suloinen tarina sinusta -vauvakirja, Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirja ja Suloisia hetkiä -vieraskirja. Kaikki kirjat sopivat kauniisti yhteen, säilytitpä niitä pöydälläsi tai kirjahyllyssäsi.

Perinteinen vauvakirja Suloinen tarina sinusta auttaa sinua tallentamaan parhaat muistot vauvan kahden ensimmäisen vuoden ajalta. Kirja ohjaa sinua niin, ettet unohda kirjoittaa ylös mitään tärkeää.

Viisi vuotta kanssasi -lausepäiväkirjaan voit kirjoittaa päivittäin muutaman lauseen verran perheesi kuulumisia/ lasten hauskoja lauseita tai leikkejä. Kirjassa on paikat lyhyelle tekstille jokaiselle päivälle viideksi vuodeksi eteen päin. Kirja on suunniteltu niin, että sen kirjoittamisen voi aloittaa minä päivänä tahansa.

Suloisia hetkiä vieraskirjan voit laittaa esille vauvan ensimmäisiin juhliin: ristiäisiin, nimiäisiin tai 1-vuotissynttäreille. Jokainen juhlavieras voi jättää oman pienen viestinsä kirjan sivuille ja vuosien saatossa kirjasta muodostuu tärkeä ja arvokas muisto näistä ihanista juhlista. Kirjan sivuja voit täydentää vauvan valokuvilla tai itse juhlissa napatuilla kuvilla! Vieraskirjaa voit käyttää myös baby shower -juhlissa ja myöhemmin vuosittain lapsen syntymäpäivillä!

 

Kirjat on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ).

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja tai #suloinentarinasinusta.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

1 arvio tuotteelle Linnolahti Baby Books White -kirjasetti

 1. Eveliina

  Ihana setti kirjoja, joiden sivuille saa tallennettua kaikki lapsuusajan muistot.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Jos haluat lahjoittaa pienen tytön ristiäispäivänä tai syntymäpäivänä jotakin ajatonta ja klassista, tämä on oikea valinta. Upea helminauha on lahja, joka kulkee lapsen mukana läpi elämän. Aidot helmet säilyttävät arvonsa ja ovat aina tyylikkäät. Helmikaulakorun viimeistelee elegantti hopeinen pallolukko. Koru toimitetaan sinulle valmiiksi kauniisti lahjapaketoituna harmaassa rasiassa, jossa on leveä valkoinen satiininauha.

  Gaura Pearls Luksussetti lahjaksi

  165,00 
  Lue Lisää
 • Kuvia sinusta - Ensimmäinen albumisi, valkoinen kirja vauvan valokuville. Näiden kansien väliin saat koottua vauvan valokuvat ensihetkistä alkaen. Kehitä valokuvia säännöllisesti, kokoa ne valokuva-albumiin ja pidä kirja kättesi ulottuvilla. Lapset rakastavat katsella omia vauvakuviaan ja kuunnella tarinoita siitä, millaista perheen arki oli vauvavuosina. Kuva kertoo niin paljon!

  Kuvia sinusta – Ensimmäinen albumisi

  45,90 
  Lue Lisää