Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

Arvio 5.00 5:stä perustuen 7 asiakkaan arvioon.
(7 tuotearviota)

49,00 

Todella kaunis, vaaleansävyinen vauvakirja! Hinta sisältää postituksen.

Varastossa

Kuvaus

Suloinen tarina sinusta- vauvakirja, toinen painos

HUOM! Viimeinen erä toisesta painoksesta on nyt myynnissä. Kolmannesta painokseseta ei tällä hetkellä ole vielä tietoa.

Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen “Suloinen tarina Sinusta” -painatus.

Tämä on oikea kirja sinulle, jos haluat saada muistot vauva-ajalta kauniisti talteen, mutta että et halua itse askarrella ja leikellä. Tämä kirja sopii myös sinulle, jonka vahvin osaamisalue ei ole kirjoittaminen -kirja ohjaa sinua kirjaamaan ylös jokaisen oikeasti tärkeän asian vauva-ajasta ja lapsen leikki-iästä, ettei mikään tärkeä unohdu vahingossa.

Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

Vauvakirjaan on saatavilla myös kaunis koru, joka toimii kirjanmerkkinä ja koristeena, kurkkaa lisää tästä! 

Ihana idea Baby Shower-lahjaksi, kastelahjaksi tai yllätykseksi tuoreelle vauvaperheelle! Hinta sisältää postituskulut.

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ).

Kirjassa n. 200 sivua

Tämä on kirjan toinen painos ja kannen ulkonäkö on päivittynyt.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

7 arviota tuotteelle Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maria (ostanut tuotteen)

  Aivan upea ja ihastuttava kirja pienokaiselle! Kirjaan voi muistoksi itselle ja pikkuiselle kirjoitella juuri ne kokemisen hetkellä merkitykselliselle tuntuvat tuntemukset, ajatukset ja pienet asiat, jotka muuten unohtuisivat.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Niina Valppu (ostanut tuotteen)

  Todella ihana kirja pienelle ihmeelle ❤ Ei tarvinnu itsellä kahdesti miettiä, että millaisen kirjan omalle esikoiselle haluan, tämä on just täydellinen ❤ Ja lähetys, joka oli nopea ja kauniisti paketoitu/laitettu kirja omaan laatikkoon konvehdin ja kortin kera. Erittäin sydäntä lämmittävää❤

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Ansku (ostanut tuotteen)

  Aivan ihana kirja! Juuri sellainen, mitä olin toivonutkin. Kaunis ja paljon tilaa vapaalle tekstille ja kuville. Erityisen mukavaa on se, että jo odotusajalta lähtien voi kirjoitella muistoja 🙂 Kiitos ♥

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Väisänen Terhi (ostanut tuotteen)

  Aivan ihana kirja ja kummilahjaksi meni. <3 Lahjan saajan äitikin tykkäsi ja sukulaiset ihastelivat kauniita kuvia! Iso kiitos myös nopeasta toimituksesta ja kauniista kääreestä!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Karoliina (ostanut tuotteen)

  Kaikinpuolin aivan täydellinen kirja, johon saa talteen kaikki ihanimmat hetket, joita voi muistella vuosien päästä. Paljon tilaa myös kuville, joten saa kaikki ikimuistoiset hetket kuvienkin muodossa talteen! Lisäksi toimitus oli todella nopea ja paketointi vertaansa vailla!!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Piia (ostanut tuotteen)

  Kirja on aivan ihana. Annoin sen kummilahjana kastepäivänä. Äiti oli lahjaan enemmän kuin tyytyväinen, kertoikin ettei tuon kauniimpaa ja ihanampaa kirjaa ole nähnyt missään ja olen samaa mieltä <3 Toimitus oli nopea ja paketointi todella ihana.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minna (ostanut tuotteen)

  Ihana vauvakirja! Paljon sivuja ja kauniita kuvia. Nopea toimitus, kuten aina, kiitos!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

- ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS - KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA - NOPEA POSTITUS - Piilota tämä ilmoitus