facebook_pixel  

Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

Rated 5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 tuotearviota)

45,00 

Todella kaunis, vaaleansävyinen vauvakirja!

Varastossa

Kuvaus

Suloinen tarina sinusta- vauvakirja, toinen painos

HUOM! PikkuVanilja on saanut kunnian olla ensimmäinen jälleenmyyjä, joka saa toimittaa kirjaa asiakkailleen. Kaunis toinen painos tästä suositusta vauvakirjasta on nyt hyllyssä!

Vaaleansävyiseen Suloinen tarina sinusta- vauvakirjaan voit kirjoittaa ylös rakkaimmat muistot ja pienimmätkin yksityiskohdat raskausajasta aina 2 ikävuoteen saakka. Tässä kirjassa on noin 200 sivua ja siihen on jätetty paljon tilaa tarinoille ja vauvakuville. Värityksensä puolesta tämä kirja sopii sekä pojalle että tytölle. Kirjan valkoisessa kannessa on kultainen “Suloinen tarina Sinusta” -painatus.

Kovakantinen kirja on tyylikäs pitää esillä, vaikka vauvanhuoneen tauluhyllyllä tai lipaston päällä. Suloinen tarina sinusta sopii kauniisti etenkin vaaleansävyiseen sisustukseen!

Ihana idea Baby Shower-lahjaksi, kastelahjaksi tai yllätykseksi tuoreelle vauvaperheelle!

Kirja on suunniteltu ja kuvattu Suomessa, tekijänä helsinkiläinen vauvavalokuvaaja Elina Linnolahti ( Linnolahti Photography ).

Kirjassa n. 200 sivua

Tämä on kirjan toinen painos ja kannen ulkonäkö on päivittynyt.

 

Tästä tuotteesta asiakkaat ovat postanneet kuvia Instagramiin, selaile postauksia hastagilla #pikkuvanilja.

Kutsun sinut myös mielelläni seuraamaan PikkuVaniljaa Instagramissa @pikkuvanilja -lupaan sinulle paljon inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen, lasten pukemiseen ja lastenjuhlien järjestämiseen! Welcome my Friend!

 

 

4 arviota tuotteelle Suloinen tarina sinusta- vauvakirja

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Aivan upea ja ihastuttava kirja pienokaiselle! Kirjaan voi muistoksi itselle ja pikkuiselle kirjoitella juuri ne kokemisen hetkellä merkitykselliselle tuntuvat tuntemukset, ajatukset ja pienet asiat, jotka muuten unohtuisivat.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Todella ihana kirja pienelle ihmeelle ❤ Ei tarvinnu itsellä kahdesti miettiä, että millaisen kirjan omalle esikoiselle haluan, tämä on just täydellinen ❤ Ja lähetys, joka oli nopea ja kauniisti paketoitu/laitettu kirja omaan laatikkoon konvehdin ja kortin kera. Erittäin sydäntä lämmittävää❤

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Aivan ihana kirja! Juuri sellainen, mitä olin toivonutkin. Kaunis ja paljon tilaa vapaalle tekstille ja kuville. Erityisen mukavaa on se, että jo odotusajalta lähtien voi kirjoitella muistoja 🙂 Kiitos ♥

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Aivan ihana kirja ja kummilahjaksi meni. <3 Lahjan saajan äitikin tykkäsi ja sukulaiset ihastelivat kauniita kuvia! Iso kiitos myös nopeasta toimituksesta ja kauniista kääreestä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

- ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS - KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA - NOPEA POSTITUS - Piilota tämä ilmoitus